Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες οι Βολιώτισσες αδερφές Αλεξανδρή (video)

Μοιράσου το άρθρο

Την πρώτη θέση του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέκτησαν οι αδερφές Άννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες εκπροσωπούν την Αυστρία.

Οι δύο Βολιώτισσες αθλήτριες, οι οποίες αγωνίζονται με τα χρώματα της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης, αναδείχθηκαν Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες, καθώς ξεπέρασαν για περίπου 0,2 βαθμούς τις δίδυμες Λιουγί και Κιανγί Γουάνγκ, από την Κίνα, με αποτέλεσμα να τις… ρίξουν από την κορυφή.

Οι 25χρονες κολυμβήτριες συγκέντρωσαν 255.4583 βαθμούς, έναντι 255.2480 βαθμών που είχαν οι Ασιάτισσες. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Μόε Χίγκα και Μασίρο Γιασουνάγκα από την Ιαπωνία με 249.5167 βαθμούς, ενώ στην 10η θέση τερμάτισαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα.

Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 189.4291 βαθμούς και βρέθηκε αρκετά πιο χαμηλά από την 6η θέση που είχε πάρει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, την περσινή χρονιά.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις