ΑΠΟΕΛ – ΝΠΣ Βόλος 1:1 | Τα highlights από τη φιλική ισοπαλία

Ο Βόλος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Βόλο στο ΓΣΠ έχοντας θετική εικόνα. Ο Μπαριέντος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 11′, ισοφάρισε στο 79′ ο Μαρκίνιος.

Εξαιρετικός ήταν ο Βόλος στο φιλικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που πραγματοποιήθηκε στο ΓΣΠ. Οι Θεσσαλοί ήρθαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στην κυπριακή ομάδα, με το δείγμα για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να είναι θετικό.

Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν σαφώς πιο έτοιμοι, καθώς την επόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζουν τη Βοϊβοντίνα για την προκριματική φάση του Conference League.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου άνοιξε το σκορ στο 11′ όταν μετά από σέντρα του Κίτσου ο Τρουιγιέ έκανε ωραίο τακουνάκι/πάσα για τον Μπαριέντος που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ μέρος ο ΑΠΟΕΛ βελτιώθηκε. Μετά το 70′ πίεσε τον Βόλο και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης στο 79′ με τον Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με εξαιρετική ντρίμπλα απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Τσεπάκ, Φετφατζίδης (77′ Γαβριήλ), Κοσταντίνοφ (77′ Τομανέ), Σαρφό (46′ Βιγιαφάνιες), Γουίλσον (66′ Μαρκίνιος), Ντάλσιο (88′ Σατσιάς), Κβιλιτάια.

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα, Άλχο, Κίτσος, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς (67′ Καραγιάννης), Τρουγιέ (72′ Μεταξάς), Μραζ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις