Χάλκινο μετάλλιο για την Λυδία Παντελόγλου της Νίκης στο Ευρωπαϊκό Τεχνικής Κολύμβησης

Αυξάνεται η συγκομιδή των μεταλλίων για την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, στο Γκόντολο της Ουγγαρίας.

Στους τελικούς της τρίτης ημέρας της διοργάνωσης, την Παρασκευή (21/7), οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν τέσσερα ακόμα μετάλλια, από τα οποία το ένα ασημένιο και τα άλλα τρία χάλκινα. Το ένα χάλκινο το κατέκτησε η Λυδία Παντελόγλου στα 50 μ. διπλά πέδιλα με 22.44.

Η 16χρονη αθλήτρια της Νίκης Βόλου δήλωσε μετά την κατάκτηση του μεταλλίου: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με την επίδοσή μου και ελπίζω να βελτιώσω τους χρόνους μου στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τους προπονητές μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής και εύχομαι τα καλύτερα».

Τα συγχαρητήρια της Νίκης Βόλου: 

Λυδία Παντελόγλου !!!

3η θέση Χάλκινο μετάλλιο στα 50μ διπλά πέδιλα γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης ανδρών γυναικών με χρόνο 22:44

Η Αθανασία Καρατσιβή σήμερα αγωνίστηκε στη σκυτάλη 4Χ200 επιφάνειας γυναικών και η ελληνική ομάδα κατέκτησε την 5η θέση.

Θερμά συγχαρητήρια Λυδία !!!

Θερμά συγχαρητήρια Αθανασία !!!

Θερμα συγχαρητήρια Γρηγόρη για τις επιτυχίες και καλή συνέχεια στην αυριανή και τελευταία μέρα των αγώνων.

Μας κάνετε όλους υπερήφανους και όλη η ομάδα είναι μαζί σας με τις ευχές όλων να συνοδεύουν τις αγωνιστικές σας προσπάθειες .

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις