Ανανέωσε ο Ψιάνος με Μαγνησιακό

Ο Στέργιος Ψιάνος θα φορά τη φανέλα του Μαγνησιακού και τη νέα αγωνιστική σεζόν ενισχύοντας την ομάδα του στην πρώτης της χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«ΨΙΑΝΟΣ Στέργιος

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέργιο Ψιάνο, που από τον περασμένο Ιανουάριο που εντάχθηκε στην ομάδα μας αποτέλεσε το «μυαλό» της στους αγωνιστικούς χώρους.

Παίζοντας κυρίως στη θέση του επιτελικού μέσου είχε πολύ μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣΘ και φυσικά της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Επιπλέον, ξεχώρισε για το ήθος του, ενώ αποτέλεσε θετική επιρροή για τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές μας για τη διάθεσή του σε προπονήσεις και αγώνες, καθώς και για την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων. Τόσο ο πρόεδρος Κώστας Γκουγκουλιάς, όσο και ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου έκριναν επιβεβλημένη την παρουσία του στην ομάδα και τη νέα χρονιά όπου οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες.

Ο Στέργιος Ψιάνος γεννήθηκε στις 12/9/1989 και είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό. Από τη σεζόν 2007-2008 που έκανε ντεμπούτο στην Α’ Εθνική με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μέχρι να έλθει στην ομάδα μας, έπαιζε μόνο σε Εθνικά πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατά σειρά αγωνίστηκε στους Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Πειραιώς, Θρασύβουλο, Νίκη Βόλου, Νέα Σαλαμίνα, Αγία Νάπα, Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό, Αστέρα Βλαχιώτη, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Ονήσιλο Σωτήρας, Κοζάνη, Ολυμπιακό Βόλου.

Σχεδόν όλες του οι χρονιές ήταν «γεμάτες» με διψήφιο αριθμό συμμετοχών. Στα Εθνικά πρωταθλήματα Ελλάδας και Κύπρου μετρά 367 συμμετοχές και 18 γκολ. Αναλυτικότερα, στην Α’ Εθνική έχει τέσσερις παρουσίες, στη Β’ 278 εμφανίσεις με 13 τέρματα στο ενεργητικό του, ενώ στη Γ’ Εθνική έπαιξε σε 37 ματς και σκόραρε πέντε φορές. Στην Α’ κατηγορία του Παγκύπριου πρωταθλήματος έχει 47 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε και σε ένα παιχνίδι της Β’ Κύπρου.

Στον Μαγνησιακό ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο και άμεσα αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας με 17 συμμετοχές και οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Στα μπαράζ ανόδου μέτρησε τέσσερις ακόμη παρουσίες και δύο τέρματα στους αγώνες με Αστέρα Καρδίτσας και Μετέωρα. Ευχόμαστε στον Στέργιο να έχει μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις