Μαγνησιακός: Συνεργάτες “έκπληξη” του Θάνου Θεοδώρου

Διπλός θα είναι ο ρόλος δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών του Μαγνησιακού. Ο Άγγελος Βέρτζος και ο Σπύρος Βρονταράς εντάσσονται και στο τεχνικό τιμ ως άμεσοι συνεργάτες του Θάνου Θεοδώρου.

Αναλυτικά:

«Άμεσοι Συνεργάτες!

ΒΕΡΤΖΟΣ-ΒΡΟΝΤΑΡΑΣ

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός γνωστοποιεί στους φίλους του συλλόγου και γενικότερα του βολιώτικου ποδοσφαίρου ότι εντάσσονται στο τεχνικό τιμ ως άμεσοι συνεργάτες του προπονητή Θάνου Θεοδώρου, οι Άγγελος Βέρτζος και Σπύρος Βρονταράς. Φυσικά και οι δύο θα έχουν διπλό ρόλο μια και θα ενισχύσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική και ως ποδοσφαιριστές.

Η εκτίμηση που έχουν ο πρόεδρος του Μαγνησιακού Κώστας Γκουγκουλιάς και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, καθώς και ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου, στους δύο παίκτες είναι δεδομένη. Παράλληλα, τόσο ο Άγγελος Βέρτζος, όσο και ο Σπύρος Βρονταράς αποτελούν θετική επιρροή για τους νεαρότερους παίκτες, που έχουν να μάθουν πολλά από αυτούς.

Με την επιλογή αυτή ο Μαγνησιακός αποδεικνύει ότι κρατά στην «οικογένειά» του ποδοσφαιριστές που έχουν γνώσεις και εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου και που θέλουν να κάνουν ομαλά τη μετάβαση από την ενεργό δράση στην προπονητική. Είμαστε βέβαιοι ότι οι Άγγελος Βέρτζος και Σπύρος Βρονταράς θα ανταποκριθούν επιτυχώς στα αυξημένα τους καθήκοντα, τόσο τα αγωνιστικά, όσο και τα προπονητικά, αφού θα μεταλαμπαδεύσουν σε νεαρότερους παίκτες τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει με την πολύχρονη παρουσία τους στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις