Ολυμπιακός Βόλου: “Η μέρα ανήκει σε αυτούς”

Ο Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της φονικής πυρκαγιάς τις τελευταίες μέρες που πλήττει μεγάλη περιοχή της Μαγνησίας, δεν θα προβεί σε ανακοινώσεις που αφορούν τις μεταγραφικές και οργανωτικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. “Η μέρα ανήκει σε αυτούς” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Άγιος Γεώργιος Φερών, ένα χωριό που μας “αγκάλιασε” τα τελευταία χρόνια, όπως και όλοι του οι κάτοικοι, Βελεστίνο, που έχουμε μόνο φίλους, Αερινό, Σέσκλο, Μελισσάτικα, Νέα Αγχίαλος, Α και Β ΒΙΠΕ Βόλου, μέρη δικά μας, που έχουμε φίλους, δικούς μας ανθρώπους και συνανθρώπους μας.

Μέσα σε λίγη ώρα είδαν δάση, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, χωράφια, σπίτια, αποθήκες, βιομηχανικές μονάδες να γίνονται στάχτη. Είχαμε και μία επιβεβαιωμένη ανθρώπινη απώλεια.

Είχαμε προγραμματίσει να ενημερώσουμε τον κόσμο μας για μεταγραφές, προγραμματισμό και άλλα πολλά που έρχονται αλλά σήμερα, που ο κόσμος μετράει ακόμα τις πληγές του και ο κίνδυνος της φωτιάς δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα από τη Μαγνησία, το τελευταίο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε. Η μέρα ανήκει σε αυτούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις