«Μάγκες ήρθε η ώρα η αλήθεια και η ενότητα να “παντρευτούν”»

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχωρά η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς τις πρώτες κάρτες διαρκείας οι κάτοχοι θα τις παραλάβουν από τον κ. Παπαδόπουλο που θα είναι εκεί για να ακούσει ερωτήματα και απορίες.

Αναλυτικά:

“Μάγκες, αλήθεια και ενότητα πάνε μαζί. Ήρθε η ώρα αυτές οι δύο να “παντρευτούν” και με πράξεις. Καλώς ήρθατε στη Νέα Δημητριάδα!

Τη Δευτέρα 31/7 το απόγευμα (19:30 – 21:00) και την Τρίτη 1.8 το απόγευμα (19:00 – 21:00) θα είμαστε όλοι μαζί στο ΕΑΚ για την παραλαβή των πρώτων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023 -2024.

Αυτή η χρονιά είναι ιστορική. Στα “δύσκολα” δείχνουμε την αγάπη μας για την ομάδα. Σας περιμένουμε όλους έμπρακτα να δείξετε την καψούρα σας για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η νέα διοίκηση θα είναι εκεί για να ακούσει κάθε κάτοχο διαρκείας, ερωτήματα και απορίες. Κάθε κάτοχος διαρκείας θα έχει φέτος το σεβασμό που του αξίζει. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά. Ελάτε να δείτε ποιοι είμαστε.

Σας περιμένουμε στο ΕΑΚ! Ραντεβού Δευτέρα και Τρίτη απόγευμα στο σπίτι μας! Ολυμπιακός Βόλου στα εύκολα. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στα δύσκολα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις