Σε βάθος εξαετίας η έρευνα για τα στημένα

Σε βάθος εξαετίας τα 109 χειραγωγημένα μάτς, που θα ανασύρει από το αρχείο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikografies.blogspot.gr, η πειθαρχική διερεύνηση αναμένεται να  ξεκινήσει από αγώνες της SL2 τον Ιανουάριο του 2017 και εκτείνεται μέχρι τον Απρίλιο του 2022.
Ακόμη πάντως δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία γιά το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού από τον αθλητικό και ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλος, στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφέτη, Χαράλαμπο Κωτουλόπουλο, που τα χρειάζεται, γιά να ανασύρει από το αρχείο τα 109 χειραγωγημένα ματς, που είχαν αρχειοθετηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εισαγγελέας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας ότι, κυρίως οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των εμπλεκομένων στο κύκλωμα είναι απόρρητες, καθώς αποτελούν υλικό της έρευνας και δεν επιτρέπεται να δοθούν για λόγους πειθαρχικής διερεύνησης.

Είπε ωστόσο ο κ. Σπυρόπουλος στον κ. Κωτουλόπουλο ότι, μπορεί να λάβει τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες αφού ολοκληρωθεί η έρευνα και πιθανολόγησε ότι, αυτό θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις