Τσιριγώτης: «Η μόνη συζήτηση με την ΑΕΛ είναι για το πότε θα πληρωθώ»

Ο Άκης Τσιριγώτης ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει να παραμείνει στην ΑΕΛ, η οποία ακόμα δεν τον έχει εξοφλήσει για την περσινή σεζόν. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο στους «βυσσινί» με τη μορφή δανεισμού από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά:

Πληροφορήθηκα κάποιες δηλώσεις από στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ που αφορούσαν το όνομα μου και αν ισχύουν, θα ήθελα με γνώμονα πάντα την αλήθεια και με σεβασμό προς την ΑΕΛ και τους φιλάθλους της να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Αφενός ήταν και θα είναι τιμή μου που αγωνιστικά σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Αφετέρου όμως πως θα μπορούσα να έχω συμφωνήσει για να συνεχίσω και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΛ, από την στιγμή που εδώ και μήνες δεν έχουν εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μου και ακόμη και τώρα δεν παίρνω καμία απάντηση.

Η μόνη συζήτηση που γίνεται εδώ και πολύ καιρό με τους ανθρώπους της ΑΕΛ είναι για το πότε θα πληρωθώ τα χρήματα που μου οφείλονται και τίποτα περισσότερο. Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι πέρυσι, στον δανεισμό μου, ενώ είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες, ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που επέμενε να αγωνιστώ στην ΑΕΛ. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις