Πήρε Κοντοστάθη ο Μαγνησιακός

Την απόκτηση του Δημήτρη Κοντοστάθη ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός. Ο 21χρονος τερματοφύλακας κατά την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Θησέα, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά:

3η Μεταγραφή!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιρικού ταλέντου από τον νομό Μαγνησίας. Αναφερόμαστε στον τερματοφύλακα Δημήτρη Κοντοστάθη, ο οποίος διαθέτει όλα τα προσόντα για μία αξιόλογη ποδοσφαιρική σταδιοδρομία.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 19/11/2002 και έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του αθλητισμού στη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής με την οποία κατέκτησε και ηλικιακό πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παράλληλα, αγωνίστηκε με επιτυχία και στα πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ με τα χρώματα των μικτών της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Στη συνέχεια πήγε στην Κ19 της Νίκης, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στο δυναμικό του Θησέα. Μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τη σεζόν 2021-22 κατέγραψε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την περσινή περίοδο υπερασπίστηκε την εστία του Θησέα σε εννέα ματς της Α’ τοπικής.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος θα κυλήσει με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις