Μαγνησιακός: Δεν ξαναδίνουμε το γήπεδο στον Ολυμπιακό Βόλου (pics)

Ο Μαγνησιακός δεν θα ξαναδώσει το γήπεδό του στον Ολυμπιακό Βόλου καθώς οι φίλαθλοί του προχώρησαν σε καταστροφές στον αγώνα με την Ακρόπολη Σέσκλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στον αγώνα που έδωσε η ομάδα τους εναντίον της Ακρόπολης Σέσκλου στο γήπεδο του συλλόγου μας.
Δυστυχώς οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις θύμιζαν κρανίου τόπο μετά το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού από τις ζημιές που προκάλεσαν οι συγκεκριμένοι οπαδοί και παρά το γεγονός ότι εμείς δεχθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη να φιλοξενήσουμε την ομάδα τους ώστε να εκτίσει την πρώτη αγωνιστική από την ποινή αποκλεισμού της έδρας της.
Ωστόσο, κάποιοι δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι ήταν φιλοξενούμενοι σε ξένο χώρο. Έτσι, κατά τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανέβηκαν πάνω σε καρέκλες και τραπέζια του Magnis Café -της καφετέριας που βρίσκεται εντός του αθλητικού μας κέντρου- και τα έσπασαν. Παράλληλα ξήλωσαν σήτες και παραβίασαν την πόρτα που οδηγεί στο τένις κλαμπ. Μπήκαν στο γήπεδο του τένις και χάλασαν ακόμη και το φιλέ. Όμως ακόμη και τα αποδυτήρια τα βρήκαμε… βομβαρδισμένα. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Πραγματικά λυπούμαστε πολύ για τον ιστορικό σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου που θα έπρεπε να διέπεται από αρχές φιλάθλου πνεύματος.
Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες και γι’ αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Μαγνησιακού, που συνεδρίασε εκτάκτως, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικαστική οδό για την απαραίτητη αποζημίωση. Παράλληλα, δηλώνει ότι δεν θα παραχωρήσει στο μέλλον τις εγκαταστάσεις του, τόσο στην ΕΠΣ Θεσσαλίας -αφού εκείνη μας ζήτησε να γίνει ο αγώνας στο γήπεδό μας- όσο και στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις