Βέρτζος και Ζέρης στην Ακαδημία του Μαγνησιακού

Μοιράσου το άρθρο

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την προσθήκη στο δυναμικό της Ακαδημίας του συλλόγου μας, δύο σημαντικών προσωπικοτήτων για το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Αναφερόμαστε στους Άγγελο Βέρτζο και Αλέξανδρο Ζέρη, που ως ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει για την αξία και το ήθος τους, ενώ μεταξύ άλλων έχουν φορέσει και τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας.

Ο Άγγελος Βέρτζος, με πολυετή παρουσία στα γήπεδα όλων των Εθνικών κατηγοριών, φέρνει μαζί του την εμπειρία, την άριστη γνώση του παιχνιδιού και φυσικά τα στοιχεία ενός ηγέτη σε μία ομάδα. Αντίστοιχα και ο Αλέξανδρος Ζέρης έρχεται για να προσδώσει μία νέα δυναμική και να αποτελέσει ο ίδιος το πρότυπο για τους μικρούς αθλητές.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, από Δευτέρα ως Παρασκευή τις ώρες 15.00-18.00 ή στα τηλέφωνα 24210-36230 και 6934721159.

Τέλος, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός εύχονται καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία στα μέλη, τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου μας, αλλά και γενικότερα σε όλους τους φίλους του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις