Πέμπτη μεταγραφή για τον Μαγνησιακό

Την 5η μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την απόκτηση του Άρη Ελέζι, ενός ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Άρης γεννήθηκε στις 31/7/2003 και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία ως εξτρέμ ή ως εσωτερικός μέσος, ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα για την ταχύτητά του. Ήρθε στην ομάδα μας από την Κ19 της ΑΕΛ όπου διετέλεσε και αρχηγός της, κάτι που αποδεικνύει την άριστη στάση του εντός και εκτός γηπέδων.

Πάντως, πρώτος του σύλλογος ήταν ο Προμηθέας Λάρισας, ενώ ακολούθησε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου με τον οποίο αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 14 ετών. Στα 16 του βρέθηκε για πρώτη φορά στην ΑΕΛ παίζοντας για λογαριασμό της Κ17 των «βυσσινί», ενώ την δεύτερη χρονιά του στην ομάδα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Την περίοδο 2020-21 είχε την εμπειρία του εξωτερικού, αφού αγωνίστηκε στην Γ’ κατηγορία της Ιταλίας με την Ποντεντέρα. Το καλοκαίρι του 2021 ακολούθησε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία της κροατικής Σλόβεν Μπελούγκο, αλλά γραφειοκρατικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι. Έτσι, επέστρεψε στην ΑΕΛ και τα τελευταία δύο χρόνια ενίσχυσε την Κ19 του συλλόγου και μάλιστα ως αρχηγός. Την περσινή σεζόν σημείωσε επτά τέρματα σε 10 αγώνες.

Καλωσορίζουμε τον Άρη Ελέζι στην μεγάλη οικογένεια του Μαγνησιακού και του ευχόμαστε μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις