Στον Παναργειακό ο Λούκας Γκαρσία

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί ο Λούκας Γκαρσία τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αν και είχε ανακοινωθεί από την Κόρινθο του Κούγια, εντούτοις η συμφωνία χάλασε και έκτοτε ήταν σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Δημοσίευμα ήθελε τον Αργεντινό άσο να έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο πηγές του περιβάλλοντος του Λούκας Γκαρσία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι ρώτησαν το κασέ του ποδοσφαιριστή χωρίς να προχωρούν σε πρόταση.

Ο 36χρονος επιτελικός μέσος θα φορέσει τη φανέλα του Παναργειακού τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες, με τον σύλλογο να αναφέρει σχετικά:

“Το μπαμ έγινε!!! Ο Luca Garcia στο Παναργειακό . Η μεγάλη μεταγραφή ολοκληρώθηκε πριν λίγο με τον σπουδαίο μεσοεπιθετικό να υπογράφει σήμερα στην ομάδα του Παναργειακού.

Παναργειακός: Έσκασε η βόβμα Ι Στα... πράσινα ο Λούκας Γκαρσία!

Ο Θανάσης Τσιόδρας ήταν σε επαφή όλη την εβδομάδα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και χθες ο Luca Garcia είπε το ναι. Ο πρωταθλητής Φινλανδίας με την Ιντερ Τούρκου και πρωταθλητής στη Β εθνική με τον ΝΠΣ Βόλος το 2019 έρχεται για να βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Super league 2 με τον Απόλλων Λάρισας. Luca σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναργειακού και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες πολλές”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις