Διευκρινίσεις Γιώργου Τάκη για τον νέο ρόλο του: Δεν τίθεται θέμα προεδρίας

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε ο προσωρινός πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Γιώργος Τάκης για τον ρόλο του μέχρι τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Γιώργος Τάκης αναφέρει διευκρινιστικά:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα όσον αφορά στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ερασιτεχνικής. Κατ αρχάς δεν τίθεται θέμα προεδρίας μου. Πρόεδρος είναι ο Φάτσης Στέργιος , Γενικός Γραμματέας ο Κολόζος Στέλιος , Αντιπρόεδρος ο Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ο Ρούσσης Σταύρος.

Μετά από πρόταση των κ.κ. Φάτση & Κολόζου και για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων αποφασίστηκε όπως αναλάβω συντονιστικό ρόλο στο σύλλογο για την ομαλή έναρξη όλων των τμημάτων  εν όψει της νέας χρονιάς μαζί με τον Αντιπρόεδρο Χατζηεφραιμίδη Ιορδάνη.

Επιστρέφοντας από το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης, θα ξεκινήσουν όλα τα τμήματα να λειτουργούν βάσει του προγραμματισμού τους, εκτός από το τμήμα μπάσκετ που ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Διευκρινιστικά, όσοι είναι υποψήφιοι σε αυτοδιοικητικά σχήματα, αποφασίστηκε να απέχουν από εκδηλώσεις του συλλόγου όπως π.χ η παρουσία τους σε εκδηλώσεις τμημάτων του συλλόγου, φωτογραφίσεις με αθλητές ή η παρουσία τους στα τμήματα κατά τη περίοδο των εγγραφών ή μεταγραφών, έτσι ώστε να μην θεωρηθεί ότι “χρησιμοποιείται” ο σύλλογος στη προεκλογική τους εκστρατεία.

Χρονικά αυτό θα ισχύσει μέχρι και το τέλος της εκλογικής διαδικασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών Α’ και Β’ Βαθμού. Μετά το πέρας των εκλογών, το Διοικητικό Συμβούλιο του ε
Ερασιτέχνη θα συνεδριάσει για τη περαιτέρω  πορεία του συλλόγου εν όψει μάλιστα και της μεγάλης επετείου του εορτασμού των 100 χρόνων .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις