Αγκάλιασε τους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός

Με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-1 της Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας τεράστιο βήμα για την πρόκριση ενόψει και της ρεβάνς του Λέσκοβατς την επόμενη Πέμπτη (31/8).

Τρομερή εκκίνηση στο παιχνίδι από την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ -με γκολ στο 3′ και 3-0 πριν το τέλος του ημιχρόνου- δίνοντας ουσιαστικά συνέχεια στο καλό ξεκίνημα με Γκενκ (γκολ στα 22”) και Πανσερραϊκό (όπου κέρδισε κόκκινη στο 4′). Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τις ευκαιρίες τους, αλλά το τέρμα να το βρίσκει στις καθυστερήσεις η σέρβικη ομάδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ελ Κααμπί, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα, σκοράροντας μάλιστα δις (3′ και 40′). Ενδιάμεσα (16′) ο Φορτούνης βρήκε και εκείνος δίχτυα, ενώ είχε και ασίστ, για να δεχτεί στο φινάλε την αποθέωση από τους περίπου 25.000 φίλους των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο γήπεδο και του ζήτησαν να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους οι Έσε και Πορόσο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Βρουσάι, Ρέτσος (71′ Πορόσο), Φρέιρε, Κίνι – Καμαρά (59′ Έσε), Ιμπόρα – Μασούρας (59′ Σκάρπα), Μπιέλ (83′ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης – Ελ Κααμπί (71′ Ελ Αραμπί).

Τσουκαρίτσκι (Μίλαν Λέτσνιακ): Σαμούροβιτς – Στεφάνοβιτς, Ντρέζγκιτς, Σούμποτιτς – Ρογκάν (Νίκσεβιτς), Στάνκοβιτς (69′ Μιλαντίνοβιτς), Σισοκό, Κόβατς, Τότσιτς (46′ Ντότσιτς) – Εντιαγέ (46′ Γιάνκοβιτς), Ιβάνοβιτς (86′ Γκόμες).

Διαιτητής: Ντονάτας Ρούμσας (Λιθουανία)
Α’ Βοηθός: Αλεξάντρ Ράντιους (Λιθουανία)
Β’ Βοηθός: Ντόβιντας Σουτσιεντέλις (Λιθουανία)
4ος διαιτητής: Ρομπέρτας Βαλικόνις
VAR: Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις