Θεοδώρου: «Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί – Δεν ήταν για 3-0…»

Μετά το τέλος του αγώνα Μαγνησιακός-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ο Θάνος Θεοδώρου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα πολύ καλύτερη από εμάς. Μέχρι τα μισά του ημιχρόνου όπου κάναμε ένα λάθος από υπερβολική σιγουριά και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Φάνηκε ότι αυτό μας επηρέασε και κάναμε δύο ακόμη λάθη που μας στοίχισαν ισάριθμα τέρματα. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν για 0-3, αλλά όταν αντιμετωπίζεις τόσο ποιοτικές ομάδες τότε τα λάθη αυτά τιμωρούνται.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε, ενώ πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και ψυχολογικά, ώστε να αντέχουμε οτιδήποτε μπορεί να γίνει σε ένα ματς. Ας καταλάβουμε ότι κανένας δεν μας χαρίζεται. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποια ευχάριστα πράγματα από την εμφάνιση ορισμένων παικτών.

Παρά το γεγονός ότι αφήσαμε εκτός κάποια παιδιά για να τα προστατέψουμε, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από εκείνους που αγωνίστηκαν τόσο όσον αφορά τα τρεξίματά τους, όσο και για το γεγονός ότι βελτιώσαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Για τους παίκτες που έλειπαν: «Ο Αλμασίδης έχει μια μικρή κάκωση στον έσω πλάγιο και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Είχαμε εκτός και τον Σιώμο, ενώ περιμένουμε και τον Ψιάνο ο οποίος κάνει πολύ πιεστικές προπονήσεις. Του δίνουμε λίγο χρόνο να επανέλθει και όταν είναι έτοιμος θα μπει κανονικά στην ομάδα».

Για το αν ο Μαγνησιακός θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα: «Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι τα λάθη που κάνουμε τώρα θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο συνεπείς και σκληροί. Καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη πιστεύω. Σίγουρα αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν θα φανεί από την αρχή, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι κοντά σε κάποια πράγματα. Για παράδειγμα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θεωρώ ότι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει και η Νέα Αρτάκη που φαίνεται δυνατή και να δούμε αν θα προκύψει άλλη ομάδα με υψηλές βλέψεις»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις