Φίλαθλοι Αιολικού: «Πέρυσι Αθήνα, φέτος Θεσσαλονίκη του χρόνου ποιος ξέρει που…»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης απαιτεί η ομάδα να αγωνίζεται στο νησί και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να βρεθεί λύση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Mε μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι παρόλο τις καθυστερήσεις, η αγαπημένη μας ομάδα αρχίζει να χτίζεται για να αγωνιστεί μετά από 38 ολόκληρα χρόνια στο πρωτάθλημα της SL2 και μάλιστα (όπως μας είπε ο κ. Μπέκας) με στόχο τον πρωταθλητισμό.

Αφού ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα και να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο μας, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τους ανθρώπους που θα κληθούν να συνεχίσουν αυτό το όνειρο, τους νέους ιδιοκτήτες, το τεχνικό επιτελείο που έχει ανακοινωθεί και τους παίκτες που θα ανακοινωθούν και να τους
ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Αιολικός μας γυρίζει σελίδα, γίνεται ΠΑΕ, μεγαλώνει και μόνο χαρούμενους μας κάνει αυτό.

Εκείνο που μας στενοχωρεί είναι το γεγονός ότι θα συνεχιστεί αυτό το παράδοξο και μη αποδεκτό από τη πλευρά μας, η βάση της ομάδας να είναι εκτός νησιού.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο παρά τις διαφωνίες μας το δεχτήκαμε, αποδεχόμενοι ότι υπήρχαν αντικειμενικά θέματα με προπονητικά γήπεδα και πιστεύοντας ότι θα τακτοποιηθεί σύντομα το θέμα.

Φέτος δε μπορούμε να αποδεχτούμε τη παγίωση αυτού του παραλογισμού. Πέρυσι Αθήνα, φέτος Θεσσαλονίκη, του χρόνου ποιος ξέρει που…..

Ο Αιολικός είναι η ομάδα της πόλης μας ,του νησιού μας και σαν τέτοια πρέπει να λειτουργεί. Να προπονείται, να αγωνίζεται, να ζει και να αναπνέει στη πόλη μας, να υπάρχει αλληλεπίδραση, να δίνει και να παίρνει.

Κατανοούμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν και καλούμε όλους όσους αφορά το θέμα να τοποθετηθούν άμεσα, ώστε να βρεθεί λύση για την επιστροφή της ομάδας στη πόλη μας.

Παρακαλούμε για την τοποθέτησή τους και τις προτάσεις τους:
Τον ερασιτέχνη Αιολικό
Την ΕΠΣ Λέσβου
Τον Δήμο Μυτιλήνης
Την Περιφέρεια Β. Αιγαίου
Τους υποψήφιους συνδυασμούς για Δήμο και Περιφέρεια
Το Επιμελητήριο Λέσβου
Τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης
Τον Σύλλογο Εστίασης “Ασπίδα”
Την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις