Οικογενειακά στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος του ΕΑΚ ώστε να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το γήπεδο που θα αποτελέσει την έδρα τους στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Η αναλυτική, επίσημη ενημέρωση:

“Σαν «οικογένεια» πέρασε τη σημερινή ημέρα το τμήμα.

Στις 12:00 διοίκηση, προπονητής, τεχνικός διευθυντής και μέλη του staff είχαν συνάντηση στο ΕΑΚ με την εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπλαση του φυσικού χλοοτάπητα της παραδοσιακής μας έδρας και συζήτησαν για το χρονοδιάγραμμα και την πορεία των εργασιών.

Το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να φέρει τον αγωνιστικό χώρο να είναι έτοιμο το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Ο αγωνιστικός χώρος πριν…
Ο αγωνιστικός χώρος μετά…

Στην συνέχεια, στις 15:30 πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο γήπεδο του Σαρακηνού παρουσία όλου του τμήματος.

Στις 18.00 όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, μηδενός εξαιρουμένου, βρέθηκαν όλοι μαζί με το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ΕΑΚ για να δουν την πρόοδο του αγωνιστικού χώρου και έμειναν στο γήπεδο ως τις 21:00 σε οικογενειακό κλίμα.

Αύριο στις 17:30 η ομάδα δίνει ένα ακόμα ανταγωνιστικό φιλικό στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο. Εκεί όπως και με τη Φήκη αναμένεται να βρεθούν μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας θα είναι δωρεάν.

Στο αγωνιστικό ρεπορτάζ, αμφίβολοι θα είναι ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και ο Κώστας Καμπέρης, ενώ ο Στέλιος Αρσένος αναμένεται να δώσει πάλι χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές από τα αναπτυξιακά τμήματα που έχουν ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις