Θεοδώρου για το φιλικό με τη Νίκη: «Βελτιωμένοι τακτικά και αγωνιστικά»

Μοιράσου το άρθρο

Η ομάδα του Μαγνησιακού έδωσε το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τη Νίκη το απόγευμα του Σαββάτου στη Νεάπολη. Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο για μεγάλο χρονικό διάτημα ήταν κάτι που ικανοποίησε τον προπονητή Θάνο Θεοδώρου, που δήλωσε σχετικά:

«Νομίζω ότι ήμασταν και τακτικά και αγωνιστικά, αλλά και από πλευράς δυνάμεων πολύ καλοί και βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά μας παιχνίδια. Τουλάχιστον για 60 λεπτά αυτό που ήθελα να δω το είδα. Μετά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε παραπάνω και να επιβαρύνουμε περισσότερο τους ποδοσφαιριστές. Έτσι, αποφορτίσαμε κάπως την ομάδα με αρκετές αλλαγές από εκείνο το σημείο και μετά.

Δείχνουμε ότι έχουμε καλά στοιχεία όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα πάντα θα γίνονται κάποια λάθη και ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Όμως, θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες που θα ηρεμήσουμε και θα αντιληφθούμε ότι τελείωσαν τα… ψέματα, καθώς θα μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ότι όλοι θα είμαστε σε εγρήγορση. Αυτό θα μας κάνει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ματς της πρεμιέρας».

Σχετικά με το ποσοστό ετοιμότητας του Μαγνησιακού αυτή την εποχή ο κ. Θεοδώρου είπε: «Η ομάδα αυτή τη στιγμή μου δείχνει ότι δεν έχει πιάσει ούτε το 70% των δυνατοτήτων της και αυτό είναι ενθαρρυντικό διότι φαίνεται πως έχουμε μεγάλα περιθώρια αγωνιστικής βελτίωσης. Αυτά που βλέπω στις προπονήσεις ακόμη δεν έχουν βγει στα φιλικά μας παιχνίδια σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια, σε αυτό έχουμε και εμείς ως τεχνική ηγεσία τη συμμετοχή μας διότι κάναμε πολλές δοκιμές. Περιμένω λοιπόν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στα επίσημα ματς και ευελπιστώ ότι στην πρεμιέρα θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις με επιτυχία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις