Αστέρας Ριζομύλου: «Ανυπολόγιστη ζημιά, αποκαρδιωτική κατάσταση…» (pics)

Μοιράσου το άρθρο
Η κακοκαιρία που έπληξε τον νομό Μαγνησίας προκάλεσε καταστροφές στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Ριζομύλου. Με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή στον ρουχισμό και στον εξοπλισμό της ομάδας καθώς και για ανυπολόγιστη ζημιά στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Η ανακοίνωση:
Είναι από τις φορές που οι εικόνες είναι πολύ φτωχές στο να αποτυπώσουν τη πραγματικότητα.
Δυστυχώς η πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τη περιοχή μας και σχεδόν όλη τη Θεσσαλία, δεν άφησε ανεπηρέαστες τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ.
Δυστυχώς μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή στον ρουχισμό και στον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας μας. Ότι απέμεινε από στολές, μπάλες, παπούτσια κι άλλο υλικό που αγοράστηκε πρόσφατα, είναι θαμμένο κάτω από τις λάσπες. Ανυπολόγιστη ζημιά στον περιβάλλον χώρο του γηπέδου, όπου η ορμή του νερού έχει στην ουσία ξεριζώσει την εξωτερική περίφραξη. Οι ηλεκτρολογικοι πίνακες των πυλώνων φωτισμού, το αντλιοστάσιο και διάφοροι συμπιεστές, κολυμπάνε στο νερό και δεν μπορούσαμε καν να πλησιάσουμε για να αποτυπώσουμε την εικόνα.
Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική και το ερώτημα το πώς η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη σε μια εβδομάδα που είναι η έναρξη του πρωταθλήματος, αναπάντητο.
ΥΣ. Η σκέψη μας είναι στους συντοπίτες μας που έχασαν τις περιουσίες τους από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Καλή δύναμη σε όλους με την ευχή να λήξει σύντομα αυτό το “μαρτύριο”.
Τα πρόσφατα γεγονότα μας αναγκάζουν σαν κοινωνία να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε. Ριζικά θα λέγαμε…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις