Ενίσχυση με Καπίγια ο Ηρακλής

Τον μεσοεπιθετικό Ενέκο Καπίγια ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Ο 28χρονος Ισπανός, που έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του έπειτα από τέσσερα χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους στον Γηραιό.

Η ενημέρωση του ΠΟΤ Ηρακλής:

Σε μία μεταγραφική κίνηση που θα προσδώσει εμπειρία και πάνω απ’ όλα ποιότητα προχώρησε η ομάδα μας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό, Ενέκο Καπίγια. Ο παίκτης, με τις πλούσιες παραστάσεις που έχει τόσο από την παρουσία του στη Superleague 1 με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και σε ομάδες της πατρίδας του, αναμένεται να αποτελέσει βασικό γρανάζι στη μηχανή της ομάδας μας.

Ο Ενέκο Καπίγια με τη φανέλα των Αρκάδων, είχε 2 τέρματα και 4 ασίστ σε 45 συμμετοχές του, ενώ στην Ισπανία αγωνίστηκε σε Νουμάνθια και Σοσιεδάδ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (13/06/1995) Ισπανό μεσοεπιθετικό, ENEKO CAPILLA GONZALEZ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει σημαντικά ώστε να επιστρέψει στη Superleague 1”.

ENEKO, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια! Ευχόμαστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις