Κύπελλο Ανδρών: Αναβλήθηκε το Νίκη Βόλου – ΧΑΝΘ

Μοιράσου το άρθρο

Την αναβολή τεσσάρων αγώνων για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΚ, μεταξύ των οποίων και το Νίκη Βόλου – ΧΑΝΘ.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις ομάδων από τις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν την ευχέρεια να μην κατέβουν καθόλου στους συγκεκριμένους αγώνες, χωρίς να υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπονται σε άλλες περιπτώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:  

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν επικρατήσει στην περιοχή της Θεσσαλίας και λόγω των δυσχερειών που έχουν προκύψει οι αγώνες

Τρίκαλα Basket – ΓΣ Σοφάδων

ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας

ΓΣ Νίκη Βόλου – ΧΑΝΘ

AE Λάρισας – ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας

για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών αναβάλλονται.

Με πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων προς το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και μόνο για τις συγκεκριμένες ομάδες, όποια επιθυμεί την μη συμμετοχή της στους εν λόγω αγώνες δεν θα υφίσταται τις κυρώσεις που προβλέπονται από την οικεία προκήρυξη.

Επίσης, εξαιτίας της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που ανακοίνωσε η ΠΝΟ και μετά από συμφωνία των ομάδων:

Ο αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια-ΕΦΑΟ Ζωγράφου για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί τις 13/9/2023 θα διεξαχθεί στις 14/9/2023 και ώρα 15.00 στο ΚΓ Νάξου «Δ. Περιστεράκης».

Ο αγώνας ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΑΣΑ Αναγέννηση για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί της 13.9/2023, θα διεξαχθεί 16/9/2023 και ώρα 17.00 στο ΚΓ « Δ. Βικέλας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις