Επίθεση Μπέου στην υφυπουργό Υγείας: Λέει αηδίες – Για αγάπες καλή είναι (video)

Μοιράσου το άρθρο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και το Πήλιο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

«Βγήκε η Υφυπουργός κ.Αγαπηδάκη και είπε κάποια πράγματα για τον Βόλο. Για αγάπες καλή είναι. Σε ό,τι αφορά τον Βόλο να μην προτρέχει. Κάθεται σε ένα γραφείο και λέει ότι της κατέβει στο μυαλό και προκαλεί αναστάτωση στους ολίτες. Το τηλέφωνο μου είναι ανοικτό όλο το 24ωρο. Να μην κάνει δηλώσεις χωρίς νόημα. Έκανα μπάνιο σε σπίτι φίλου και το δέρμα μου είναι καλύτερο από πριν….Τρελένομαι όταν ακούγονται αηδίες από ανθρώπους που έχουν θέση ευθύνης. Να αφήσει τους λαϊκισμούς. Ηρθε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός. Από που ενημερώνεται η κ.Αγαπηδάκη. Aγάπησε με, κυρία Αγαπηδάκη.

 

 

Πήραμε δείγμα από επτά διαφορετικά σημεία και τα στείλαμε στο Χημείο του Κράτους. Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε σε 48 ώρες. Το νερό χλωριώνεται, αλλά δεν είναι πόσιμο. Το είπε σε προηγούμενη συνέντευξη τύπου, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ. Προτεραιότητα μας είναι το νερό και το ρεύμα.

Καθημερινά ο Δήμος Βόλου έχει ανάγκη από 35.000 κυβικά νερό, αυτή τη στιγμή μετά από πολλές προσπάθειες αντλούμε 23.000 κυβικά. Μας λείπουν 12.000. Οι πηγές σε Μακρινίτσα και Πορταριά, έδιναν πάνω 20.000 κυβικά τη μέρα, εμείς βρήκαμε νερό από ακόμη 3-4 γεωτρήσεις και φθάσαμε τις 22.000.

Είναι άδικο να μην μοιραστούν αυτά τα κυβικά σε όλους. Ζητώ τη συνεργασία των πολιτών, τους κατανοώ και έχουν 100% δίκιο. Τι νόημα έχει να πλένουν τα αυτοκίνητα; Περνάω από τα πλυντήρια αυτοκίνητων και είναι γεμάτα. Συνεργαστείτε…Σε 15-20 ημέρες η πόλη θα αστράφτει. Τότε κάντε ότι θέλετε, λίγο υπομονή ακόμα. Όταν είμαστε έτοιμοι για το πόσιμο νερό θα σας ενημερώσω. Θέλω να ευχαριστήσω τους μάχιμους εργαζομένους της ΔΕΥΑΜΒ, τη ΔΕΗ και την Πυροσβεστική. Επίσης ευχαριστώ εταιρείες και επώνυμους φίλους μου επιχειρηματίες. Η διανομή εμφιαλωμένων νερών θα συνεχίσουμε για όσους έχουν ανάγκη.

Με πήρε η Γιάννα Αγγελοπούλου, για να στείλει νερό και τροφή. Το πήρα πάνω και της είπα ότι ο Βόλος σιγά-σιγά στέκεται στα πόδια του και ότι έφυγε η φορτούνα. Δεν χρειαζόμαστε ούτε νερό, ούτε τροφή, τα χρειάζονται περισσότερο οι κάτοικοι της Καρδίτσας και της Λάρισας. Θα συνεχίζω να είμαι δίπλα στους πολίτες. Από αύριο το πρωί ξεκινά ο καθαρισμός της πόλης. Ξεκινάμε από Νεάπολη και Παλιό Λιμεναρχείο και «κλείνουμε» προς τα μέσα. Ένας φίλος μου επιχειρηματίας θα μου στείλει ένα μηχάνημα από τη Γερμανία που αντλεί τη λάσπη από τα υπόγεια σπιτιών και επιχειρήσεων.

TheNewspaper.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις