Κύπελλο Ανδρών: Μετά τις αναβολές ήρθαν οι ματαιώσεις – Στην επόμενη φάση ο ΓΣΑ

Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλία το Σωματείο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΓΣ Πανσερραϊκός με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 1η αγωνιστική της B’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω της δυσμενούς κατάστασης του Εθνικού οδικού δικτύου από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΣ Καστοριάς δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΓΣ Αλμυρού – ΑΣ Καστοριάς της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αλμυρού με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΓΣ Σοφάδων δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα Τρίκαλα Basket – ΓΣ Σοφάδων της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Τρίκαλα Basket με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 1η αγωνιστική της B’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΟ Τρίκαλα δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα Ιωάννινα ΣΚ – ΑΟ Τρίκαλα της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Ιωάννινα ΣΚ με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία στην Θεσσαλίατο Σωματείο ΑΕ Λάρισας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα ΑΕ Λάρισας– ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας της 13/09/2023 για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της A’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Για τα πέντε σωματεία (Αναγέννηση, Καστοριά, Σοφάδες, Τρίκαλα, ΑΕ Λάρισας) δεν ισχύουν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την οικεία προκήρυξη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις