Την Δευτέρα 18/9 η “πρώτη” του Ολυμπιακού Βόλου

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος” η επίσημη πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου. Πέρα από τον καθιερωμένο αγιασμό θα παρουσιαστεί επίσημα η επετειακή φανέλα της ομάδας, ενώ θα υπάρχει και συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείας.
Η ανακοίνωση:
Τη Δευτέρα 18.9 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος” η καθιερωμένη “πρώτη” με αγιασμό για την ανδρική ομάδα.
  • Θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα, επετειακή φανέλα της σεζόν 2023 – 2024.
  • Θα υπάρξει ειδική πρόβλεψη για συλλογή συσκευασμένων τροφίμων, φαρμάκων, ειδών πρώτης ανάγκης, όπως υποδήματα, ρούχα, κουβέρτες, slepping bags, είδη για βρέβη, όπως τροφές, πάνες και γάλατα, ασβέστη και υλικά εργασιών, όπως σκαπτικά είδη και είδη αγροτικών εργασιών, ειδικά για τους πληγέντες της Μαγνησίας, αλλά και της Θεσσαλίας.
    Ειδικότερα, παίκτης της ομάδας μας με καταγωγή από τα χωριά της Καρδίτσας που επλήγησαν θα φροντίσει τα ανωτέρω είδη να φθάσουν ακριβώς στα σπίτια των ανθρώπων που επλήγησαν και όχι αδιάκριτα σε οργανισμό ή υπηρεσία.
  • Θα υπάρξει ειδικός κουμπαράς κυρίως για τους πληγέντες της Μαγνησίας, με προτεραιότητα στις περιοχές του Βόλου και της Μαγνησίας, που γνωρίζουμε ότι δέχθηκαν τα μεγαλύτερα “χτυπήματα”.
Ολυμπιακός Βόλου στα (πολύ) δύσκολα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις