MALAVETAS: «Δίπλα στην ομάδα και στους πλημμυροπαθείς – Όλοι τη Δευτέρα στο ΕΑΚ»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν δυναμικό παρών στην παρουσίαση της ομάδας στο ΕΑΚ, τη Δευτέρα, στις 19:00, απευθύνουν οι MALAVETAS. Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του βολιώτικου συλλόγου καλούν τους φιλάθλους να συνδράμουν με είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:

«Τη Δευτέρα 18/9 στις 19:00 η ομάδα πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη προπόνηση στο σπίτι μας το ΕΑΚ στην πρώτη της συμμετοχή (και ελπίζουμε τελευταία) στην Α τοπική κατηγορία. Αυτές τις δύσκολες ώρες αυτό που προέχει είναι η συγκέντρωση αγαθών για τους ανθρώπους όλης της Θεσσαλίας που υποφέρουν λόγω των πρόσφατων πλημμυρών. Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να δείξει πάνω απ’ όλα την αλληλεγγύη του συνεισφέροντας με ότι μπορεί στην ανακούφιση των πλημμυροπαθών, και να στηρίξει παράλληλα τη νέα προσπάθεια που κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα για να φτάσει εκεί που πραγματικά ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μπορεί να είναι εικόνα η Πύλη του Βρανδεμβούργου και κείμενο

Συλλογή συσκευασμένων τροφίμων, φαρμάκων, ειδών πρώτης ανάγκης, όπως υποδήματα, ρούχα, κουβέρτες, slepping bags, είδη για βρέφη, όπως τροφές, πάνες και γάλατα, ασβέστη και υλικά εργασιών, όπως σκαπτικά είδη και είδη αγροτικών εργασιών.

Όλοι δίπλα στην ομάδα στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας της.
Όλοι δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις