Επιβεβαίωσε για Ριμπέιρο ο Ελευθερόπουλος: “Ο Λεονάρντο θα προσθέσει ποιότητα”

Μοιράσου το άρθρο

Η ομάδα χρειάζεται ακόμη τρεις εβδομάδες προετοιμασίας τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Ζάκυνθο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός της Νίκης έβγαλε και είδηση καθώς εμμέσως ανακοίνωσε τον Λέο Ριμπέιρο αναφέροντας πως ο Βραζιλιάνος (Λεονάρντο) μαζί με τους Μοράρ, Μπαχανάκ και Πέττα θα δώσουν περισσότερη ποιότητα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το ioniansports:

“Είναι μια περίοδος που βρισκόμαστε στην 5η εβδομάδα προετοιμασίας, χρειαζόμαστε άλλες τρεις εβδομάδες ακόμα για να βρισκόμαστε στην κατάσταση που θα θέλουμε.

Παίξαμε με μια ομάδα Γ΄ Εθνικής που την πρώτη αγωνιστική κέρδισε 2-0 στο πρωτάθλημα της και θα πρωταγωνιστήσει, μετά από ένα πραγματικά πολύωρο ταξίδι που κάναμε, οπότε ήταν δεδομένο κυρίως της 5ης εβδομάδας προετοιμασίας ότι τα παιδιά δεν θα είχαν την φρεσκάδα που θα θέλαμε και που είχαμε πέρυσι, παρόλα αυτά, επιβληθήκαμε από το 1ο λεπτό, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, έπρεπε όμως να το κάνουμε πιο γρήγορα. Απλά όσοι έχουν παίξει σε αυτό το γήπεδο γνωρίζουν ότι το χορτάρι είναι ιδιαίτερο. Είχαμε υπομονή και ήταν θέμα χρόνου για να πετύχουμε γκολ. Για να είμαι ειλικρινής, παρ΄ ότι η ομάδα της Ζακύνθου ήταν ανταγωνιστική δεν ανησύχησα σε καμιά στιγμή στο ματς.

Από κάποιο σημείο και μετά αλλάξαμε το σχηματισμό για να γίνουμε ακόμα πιο απειλητικοί με τον Μιράντα στο 10 και παίξαμε 4-2-3-1, ανταποκρίθηκαν σε αυτό το παιδιά, οπότε δεδομένων των συνθηκών πήραμε αυτό που θέλαμε στο ματς. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να έρθει στη Ζάκυνθο να νικήσει καμιά ομάδα”.

Για το πρωτάθλημα της SL2: “Eίναι καλό που ξεκινάει στην ώρα του, η αλήθεια είναι ότι αυτό μας έπιασε απροετοίμαστους αλλά είναι θετικό ότι αρχίζει στην ώρα του. Ένα δύο πραγματάκια μόνο θα ήθελα να σχολιάσω για το θέμα της ισονομίας του πρωταθλήματος. Υπάρχει αυτό το παράδοξο και οξύμωρο με τις ομάδες Β΄. Ενώ όλες οι ομάδες έχουμε ένα ρόστερ 25-27 παικτών που το δηλώνουμε στην ΕΠΟ, οι ομάδες Β΄ έχουν αυτό το δικαίωμα αλλά συν άλλους 40-45 παίκτες! Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να αλλάξει διότι είναι άδικο για τις άλλες ομάδες , διότι αυτές οι 4 ομάδες Β΄ οπότε θέλουν βάζουν παίκτες από την μεγάλη ομάδα και μπορούν να διαμορφώσουν αποτελέσματα όπως συνέβη πέρυσι”.

Για το πρόγραμμα της Νίκης και αν είναι ευννοϊκό που δεν αγωνίζεται στις δύο πρώτες αγωνιστικές: “Κοιτάξτε να δείτε για εμάς έχει δύο πλευρές την καλή και την άσχημη θετικό είναι επειδή πιστέψαμε ότι θα ξεκινήσει πολύ αργότερα αργήσαμε να αρχίσουμε προετοιμασία, το κακό είναι ότι όταν θα παίξουμε δεν θα έχουμε ρυθμό καθώς την 1η αγωνιστική πιθανόν δεν θα αγωνιστούμε με Αλμωπό και την 2η έχουμε ρεπό. Μας ευνοεί όμως το γεγονός ότι έχουμε παιδιά που μπορεί να μας δώσουν πολύ μεγάλη ποιότητα όπως είναι ο Μοράρ, όπως είναι ο Μπαχανάκ όπως είναι ο Λεονάρντο και όπως είναι ο Ραφαήλ ο Πέττας που είναι παιδιά που ποντάρουμε πάνω τους για να μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις