«Δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι»

Δηλώσεις στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» της Πάτρας, έκανε ο Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Δημήτρης Τσαουσόγλου. Αφορμή αυτών, το γεγονός ότι εν αντιθέσει τους Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, οι οποίοι όταν επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, θα είναι απαλλαγμένοι από τα παλιά τους χρέη, κάτι το οποίο δεν ισχύει στην περίπτωση των Αχαιών, αλλά και της Ζακύνθου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός, ότι τόσο οι Κρητικοί όσο και οι Θεσσαλοί αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Football League, προτού καν τεθεί σε εφαρμογή η διάταξη για τα χρέη των ΠΑΕ, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή από την νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε έτσι το συγκεκριμένο θέμα. Είμαστε σε επαφή με την Ζάκυνθο και θα καταθέσουμε αίτημα ώστε να μπορούμε και εμείς να κάνουμε χρήση της γνωμοδότησης της ΕΠΟ. Είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής να μπορεί να κάνει νέο ξεκίνημα χωρίς τα χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή και σύμφωνα με το άρθρο 4 του ΚΑΠ η νεοσυσταθείσα ΠΑΕ είναι αυτή που θα επομίζεται το 50% των χρεών της προηγούμενης, τόσο οι «κοκκινόμαυροι», όσο και οι «κυανοκίτρινοι» στις τάξεις των οποίων επικρατεί προβληματισμός, οι δύο ομάδες προσπαθούν να δημιουργήσουν κοινό μέτωπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εν λόγω κατάσταση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις