Αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό ο Τσιμπανάκος

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τη φιλική λύση της συνεργασίας της με τον ειδικό σύμβουλο της διοίκησης Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα μας για προσωπικούς λόγους μετά από 1,5 χρόνο προσφοράς και μετά την συμβολική και ιστορική άνοδο της στη Super League έπειτα από 12 χρόνια και έχοντας και ο ίδιος ένα μεγάλο κομμάτι αγωνιστικής, οργανωτικής και διοικητικής συμβολής σε αυτή την επιτυχία.

Ο Ευρίπιδης Τσιμπανάκος συνέβαλλε και την φετινή σεζόν στην οργάνωση και στο “χτίσιμο” της ομάδας για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League και αποχωρεί, γνωρίζοντας πως η πόρτα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα είναι ανοιχτή οποτεδήποτε και αν αποφασίσει ο ίδιος να επιστρέψει.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του στο panserraikosfc.gr:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά για αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία τον Πρόεδρο Τάσο Καζία, τον αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου, τον Γενικό Διευθυντή Νίκο Σολούγκα, τους συνεργάτες μου και όλους τους αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από τον οργανισμό της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, καθώς και τον κόσμο που με έκανε να νιώσω τόσο οικεία στην ομάδα και στην πόλη των Σερρών. Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει στην Super League, γιατί έχει όλα τα εχέγγυα να το πετύχει. Με τιμή και σεβασμό προς όλους, Ευριπίδης Τσιμπανάκος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις