Αρσένος: «Κρατάμε μόνο τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του Στέλιου Αρσένου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αίαντα Σούρπης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως οι παίκτες θα πρέπει να τελειώνουν τα παιχνίδια πολύ νωρίτερα ώστε να μην έχουν άγχος και πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις  του Στέλιου Αρσένου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία κι ο κόσμος να επιστρέψει στην καθημερινότητά του μετά τα δυσάρεστα γεγονότα.

Όσον αφορά την ομάδα μας δυστυχώς ένα πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω… το άγχος της πρεμιέρας; Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Τόσες πολλές ευκαιρίες και δεχόμαστε ένα γκολ απ’ τα λίγα που μπαίνουν στις κατηγορίες και καταφέραμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να παλέψουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Για ένα παιχνίδι που το σκορ έπρεπε να έχει φτάσει πολύ ψηλά. Καταφέραμε έστω με αυτό το 2-1 να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, σε μία δύσκολη χρονιά που έχουμε ξεκινήσει. Ευελπιστώ να είναι το τελευταίο παιχνίδι, να μην ξαναγίνουν… δεν θα έλεγα λάθη ούτε ανικανότητα, αλλά κακιά στιγμή. Είχαμε κυριαρχικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο, περιορίσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Να δώσω και συγχαρητήρια στην ομάδα της Σούρπης, έκανε ό,τι μπορούσε και να κόψει χρόνο και οτιδήποτε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Εμείς συνεχίζουμε κοιτάμε το επόμενο, αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Περιμένω πολύ καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, να τελειώνουν τα παιχνίδια πολύ πιο νωρίς και η ομάδα να μην έχει καθόλου πίεση και άγχος καθόλου. Είμαστε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο κόσμος έχει απαιτήσεις και καλά κάνει κι εμείς θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο νωρίς ώστε να είμαστε πιο άνετοι.

Θα δούμε πολλά τέτοια παιχνίδια και θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Ήταν ένα καλό μάθημα ώστε να μπορούμε αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί και κοιτάμε να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, τι κάναμε και τι δεν κάναμε καλά.

Μπορεί στο δεύτερο μέρος να μην είχαμε τον ρυθμό όπως στο πρώτο ημίχρονο ούτε τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά προσπαθούσαμε. Λίγο οι αλλαγές μας αποσυντόνισαν, κάναμε και τακτικές αλλαγές, αλλάξαμε θέσεις παικτών, φέροντας λίγη ποιότητα. Παρόλα αυτά χάσαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο. Και είναι φυσιολογικό όταν έχεις 11-12 ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να έχεις 5-6 κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο. Κρατάμε μόνο τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις