Για την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας

Η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική της σεζόν για τη Σούπερ Λιγκ είναι γεγονός. Το ματς της ημέρας είναι ξεκάθαρα αυτό του Ολυμπιακού με τον Άρη. Στα προγνωστικά στοιχήματος, φαβορί για τους τρεις βαθμούς είναι η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι Πειραιώτες έχουν το πλεονέκτημα να έχουν παίξει μόλις ένα ματς μακριά από την έδρα τους. Την ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ. Για ακόμα μία φορά θα αγωνιστούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πάντως, δείχνουν σιγά σιγά να βρίσκουν χημεία μεταξύ τους. Στα μειονεκτήματα τους, είναι σίγουρα η αμυντική λειτουργία, με τους Ρέτσο και Φρέιρε να μην έχουν καταφέρει ακόμα την κατάλληλη συνεργασία μεταξύ τους. Βέβαια, ακόμα δεν έχουν δεχτεί γκολ σαν δίδυμο στην Ελλάδα στην έδρα της ομάδας τους. Δύσκολα βέβαια αυτό, θα στερήσει τους τρεις βαθμούς από τους ερυθρόλευκους. Ο άσος τους βρίσκεται κοντά στο 1.35, στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.

Από την άλλη, αήττητος είναι ο Άρης με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο. Σε τρία ματς έχει απολογισμό δύο νικών και μίας ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.. Ακόμα όμως, υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για τον Άρη, αλλά δείχνουν αυτή την στιγμή να «μπαλώνονται» από άλλους παίκτες του ρόστερ. Μπορεί το καλοκαίρι να μην έγινε η καλύτερη δουλειά μεταγραφικά στον Άρη, παρόλα αυτά ήρθαν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά όπως ο Λορέν Μορόν, που έχει ξεκινήσει φοβερά στη σεζόν. 

Στοιχηματικά, ο άσος σε συνδυασμό με under 3.5 τέρματα, είναι η καλύτερη επιλογή με απόδοση 1.95.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις