Μαρτσούκος: «Όποιος έχει βάλει το χέρι το μέλι να μην πάρει ευρώ»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Μαρτσούκος, με τον πρόεδρο της Superleague 2, να μιλάει για τα ανοιχτά ζητήματα της λίγκας, όπως το τηλεοπτικό συμβόλαιο το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα από την ΕΡΤ αλλά και τους χειραγωγημένους αγώνες.

Αρχικά ανέφερε: «Από την πρώτη ημέρα είπαμε ότι θα πρέπει όλα τα κακώς κείμενα να τα διώξουμε από τον χώρο, έτσι αποφασίσαμε να μαγνητοσκοπούμε όλους τους αγώνες, κάτι που έγινε με έξοδα της ίδιας της λίγκας όπου προμηθεύτηκε τις κάμερες».

Προσθέτοντας: «Εγώ το έχω πει ξανά, από την ημέρα που ξεκίνησε το σκάνδαλο των χειραγωγημένων αγώνων, όλοι πονάμε στην τσέπη. Από τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες και δεν έχουμε δει κάτι, θα πρέπει μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό φακέλων να αποβληθεί η εκάστοτε ομάδα από το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να χάσει τα προνόμια τους από τηλεοπτικά και άλλα εμπορικά έσοδα».

Ενώ πρόσθεσε: «Πρώτη φορά ξεκινάει το πρωτάθλημα στην ημερομηνία που είχαμε πει, αποβάλλαμε μόνοι μας ομάδα που δεν τηρούσε τον νόμο του κράτους, τον Αλμωπό Αριδαίας και η ΕΡΤ βάσει δημοσιευμάτων για τους χειραγωγημένους αγώνες καθυστερεί το συμβόλαιο μας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η ΕΡΤ καλά κάνει και λέει για τους χειραγωγημένους αγώνες και ότι δεν θέλει να πηγαίνουν τα χρήματα σε προέδρους και διοικήσεις που είναι εμπλεκόμενες, αλλά αυτό θα πρέπει να ισχύει για όλους, όποιος έχει βάλει το χέρι το μέλι να μην πάρει ευρώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις