Τέλος το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό στο Europa League

Ο Παναθηναϊκός μετά το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο ΟΑΚΑ δεν θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει στα υπόλοιπα ματς του Europa League κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα και αναζητά νέα έδρα με πιθανότερη την επιστροφή του στη Λεωφόρο.

Το κλείσιμο του ΟΑΚΑ λόγω του προβλήματος με τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό και δη στην παρουσία του στα ματς του Europa League.

Όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί τόσο γρήγορα και οι πράσινοι δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν εκεί για τα ματς που έχουν να δώσουν στους ομίλους κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

Οι πράσινοι καλούνται να βρουν άλλη έδρα για να χρησιμοποιήσουν. Εκτός και αν η UEFA δώσει έγκριση να παίξει το τριφύλλι τα επόμενα παιχνίδια στην ιστορική του έδρα, τη Λεωφόρο που είναι και το επικρατέστερο σενάριο.

Ο Παναθηναϊκός για το Europa League έχει να παίξει αρχικά στις 26 Οκτωβρίου κόντρα στη Ρεν και στις 14 Δεκεμβρίου κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα.

Φυσικά την ίδια ώρα υπάρχει πρόβλημα και για τον Παναθηναϊκό Β’ που είχε δηλώσει το Ολυμπιακό Στάδιο ως έδρα του για τα ματς της Super League 2. Από εδώ και πέρα θα δώσει κάποια ματς στη Λεωφόρο και κάποια παιχνίδια σε άλλα γήπεδα της Αθήνας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως τα έργα που θα πρέπει να γίνουν θα διαρκέσουν τουλάχιστον εννιά μήνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις