«Κακός έως και άθλιος»

 

«Ήταν ένα παιχνίδι που όλα ξεκίνησαν στραβά για εμάς, αφού στην πρώτη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε απ’ την αρχή τους αντιπάλους μας. Δυσκολευτήκαμε πολύ για να γυρίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του «Γηραιού» για να προσθέσει:

«Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις κι ευκαιρίες για να μπορέσουμε να φέρουμε στα ίσα το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όμως δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο, που θα μας έδινε περισσότερη ηρεμία για την επανάληψη. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά, κάναμε κάποιες αλλαγές, φέραμε την μπάλα εκεί που θέλαμε, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, όμως βάλαμε μόνο ένα γκολ».

Kλείνοντας, ο 64χρονος κόουτς των «κυανολεύκων» ανέφερε:
«Νομίζω ότι με την γενική εικόνα κι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω και να πάρουμε το τρίποντο. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες μου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, σ’ έναν κακό έως και άθλιο αγωνιστικό χώρο, και αν δεν λυθεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα άμεσα, θα πρέπει ν’ αναζητήσουμε άλλες λύσεις για να μπορούμε να παίζουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο, σε καλύτερο αγωνιστικό χώρο απ’ ότι του Καυτανζογλείου».
sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις