Αυξάνονται οι “πρωτοκλασάτες” απουσίες στη Νίκη ενόψει Λεβαδειακού

Τον πρώτο της αγώνα για το πρωτάθλημα θα δώσει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να μπουν με το δεξί στη φετινή SL2 έχοντας όμως να αντιμετωπίσουν εκτός του πρώτου φαβορί για την άνοδο και μία σειρά από προβλήματα απουσιών της τελευταίας στιγμής. Ο Τζιώρας θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πόδι του. Ο Βλαντ Μοράρ εκτός ότι είναι ανέτοιμος αντιμετωπίζει και μία τενοντίτιδα που μεταφέρει ακόμη πιο πίσω το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα. Ο Τάσος Κρητικός έχει προσβληθεί από ίωση της εποχής και θεωρείται σχεδόν απίθανο να είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη κι αν τα συμπτώματα υποχωρήσουν. Ο Πατρίκ Μπαχανάκ αναμένεται να μην είναι στην αποστολή για τον ίδιο λόγο ενώ ο Μιράντα έχει ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα του ώστε να λάβει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα πρέπει όχι απλά να βρει αντικαταστάτες στις «ηχηρές» απουσίες αλλά και να επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της Νίκης μπροστά στο κοινό της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις