Μία ακόμη υπέρβαση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Στην επισημοποίηση της απόκτησης του Βαγγέλη Νούσιου προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι παρά το θεωρητικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΘ δεν σταματούν να αναζητούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στο βάρος της φανέλας και “χτίσουν” από τη φετινή σεζόν τον κορμό της ομάδας που θα επανέλθει στα εθνικά πρωταθλήματα. Ο 25χρονος επιθετικός έχει παραστάσεις κυρίως από επαγγελματικές κατηγορίες και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε επίσημα την 15η μεταγραφή μας για φέτος, ως νέα διοίκηση, με την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Βαγγέλη Νούσιου. Θέλαμε να προσθέσουμε ένα ακόμα «όπλο» στο αγωνιστικό τμήμα με στόχο το εύκολο γκολ και ένα πλήρες ρόστερ.

Ο Βαγγέλης χρησιμοποιεί τόσο το δεξί, όσο και το αριστερό και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει προφίλ στο transfermarkt με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία.

Ο πρώην επιθετικός της Α.Ε. Λάρισας έχει πάνω από 100 συμμετοχές σε Super League 1, Super League 2, Κύπελλο Ελλάδας και στη διοργάνωση της Super League U19 και «κατεβαίνει» μόνο θεωρητικά επίπεδο, γιατί ο δικός μας Ολυμπιακός Βόλου θέλουμε να έχει την «αίγλη» και την αξιοπρέπεια που ταιριάζει στην ιστορία του.

Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα.

Ολυμπιακός Βόλου στις πράξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις