Άνετα 4-0 ο Ολυμπιακός Βόλου την Αγχίαλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια κερδίζοντας εύκολα 4-0 την Αγχίαλο. Οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν αντίσταση από τους φιλοξενούμενους και χωρίς να φορτσάρουν πέτυχαν τρία τέρματα στο πρώτο μέρος και στο ρελαντί ένα ακόμη στις καθυστερήσεις, συνεχίζοντας το σερί των νικών στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Το ματς

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου θα ανοίξει το σκορ με πρωταγωνιστή τον Σέττο. Ο ερυθρόλευκος επιθετικός έγινε αποδέκτης της πάσας του Σκοπελίτη σε θέση μέσα δεξιά και με κεραυνό άφησε άγαλμα τον Λειβαδίτη, γράφοντας το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα ο Σκοπελίτης έβγαλε με έξυπνη πάσα τον Κατσαγεωργίου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να πλασάρει εύστοχα πάνω από τον Λειβαδίτη για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς να φορτσάρει στο 16′ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ακόμη ένα τέρμα όμως ο Λειβαδίτης εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Πετράκου σε σέντρα του Κακάμη

Στο 26′ οι ερυθρόλευκοι άγγιξαν το 3-0 όταν η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετράκου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Λειβαδίτη

Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το 3-0 με όμορφο γυριστό σουτ του Κατσαγεωργίου μέσα από την περιοχή

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου κατέβασε στροφές μετά το 3-0 χωρίς να απειλείται αλλά και χωρίς να εκβιάζει ακόμη ένα τέρμα. Παρά το χαμηλό τέμπο στο 40′ ο Σκοπελίτης σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Στο 42′ ο Σκοπελίτης με το εξωτερικό σέρβιρε στον Κυρίτση όμως η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το δοκάρι του Λειβαδίτη. Δύο λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι είχαν ακόμη ένα δοκάρι, όταν σε σέντρα από φάουλ του Πετράκου, ο Καμπέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη βάση του αριστερού δοκαριού.

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου χωρίς να ιδρώσει έψαξε και άλλα τέρματα ωστόσο έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια με εξαίρεση το πλασέ του Καρατσόλη, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Κ.Σ. Καμπέρης, Παπακώστας (67’ Γιαρλέλης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Κατσαγεωργίου (60′ Παπαδήμος), Κυρίτσης, Σέττος (46′ Τζέκα), Πετράκος, Σκοπελίτης

Φ.Θ. Αγχίαλος (Κ. Ρέππος): Λειβαδίτης, Κόκκαλης, Δράγνης, Σίμος (62′ Μπαρδάνι), Ξηρομερίτης, Τζότζορας (46′ Γκογκινούδης), Τσέλιος (λ.τρ. 30′ Αράπογλου), Διαμαντένιας, Παπακώστας, Τσιαγιαννίδης, Μασούρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις