Ήττα για τον “διπρόσωπο” Μαγνησιακό στην Ηγουμενίτσα

Παρουσιάζοντας δύο αγωνιστικά πρόσωπα ο Μαγνησιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Θεσπρωτό στο δημοτικό στάδιο της Ηγουμενίτσας για την 6η ημέρα της Γ’ Εθνικής.

Στο α’ μέρος η βολιώτικη ομάδα ήλεγχε τον ρυθμό, πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, κυρίως με τους Τασιούλη και Μπέικο. Ο δεύτερος μπήκε στο ματς στο 20ό λεπτό αντικαθιστώντας τον Σιώμο που τραυματίστηκε. Πάντως, μεγάλη ευκαιρία είχαν και οι γηπεδούχοι στο 40’ όταν τους δόθηκε πέναλτι, αλλά ο Ράπτης απέκρουσε την εκτέλεση του Ροβίνα.

Στην επανάληψη ο Θεσπρωτός εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη και με ισάριθμα τέρματα του Ζελέκου στο 46’ και στο 58’, προηγήθηκε με 2-0. Οι ποδοσφαιριστές του Θάνου Θεοδώρου δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Σημειώνεται ότι από το 68’ ο Μαγνησιακός αναγκάστηκε να παίξει με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς τραυματίστηκε ο Αλμασίδης και αποχώρησε, ενώ ήδη είχαν γίνει και οι πέντε αλλαγές.

Διαιτητής: Μαργαρίτης (Κέρκυρας).

Βοηθοί: Μιχαλάς, Σάτκλιφ (Κέρκυρας).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Πάνου, Ζαφείρης, Τσώτσος, Νικολάου, Ευθυμιάδης, Παλαμουτσής, Τσιαφίτσας, Ζελέκου, Μπουμπούκης, Βιγιάλμπα, Ροβίνας.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Ζέρης, Καλτσουνάς (65’ Αϊντίνι), Καραστέργιος, Βέρτζος, Μαντώς (50’ Λούρος), Ελέζι (50’ Σταμάτης), Κουφογεώργος, Σιώμος (20’ λ.τρ. Μπέικος), Τασιούλης (65’ Τζιάνης), Αλμασίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις