Μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών της Νίκης: “Δεν θα είμαστε πρόσφυγες στην πόλη μας” (video)

Με μεγάλη συμμετοχή οπαδών της Νίκης Βόλου πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. Οι φίλοι της ιστορικής Νίκης αντιδρούν για την αντιμετώπιση της αγαπημένης τους ομάδας από τον Δήμο Βόλου όσον αφορά τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου αλλά και αυτού της Νεάπολης.

Η Νίκη Βόλου είναι υποχρεωμένη την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών, να δώσει εντός έδρας αγώνα στην Καρδίτσα και μάλιστα χωρίς να της επιτραπεί να έχει κοντά της τον κόσμο της. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και χωρίς να το σκεφτούν οι δύο σύνδεσμοι των οργανωμένων κάλεσαν τον κόσμο σε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο του Βόλου.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Περισσότερα από 100 δίκυκλα και άλλα τόσα αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στο “Π. Μαγουλάς” και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το Δημαρχείο του Βόλου. Στον κόμβο μπροστά στο Δημαρχείο έκαναν στάση φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας, κατά του Δήμου και απαίτησαν την ολοκλήρωση των έργων στο “Π. Μαγουλάς” ώστε να μην αναγκάζεται η ομάδα τους να είναι πρόσφυγας στην ίδια της την πόλη.

Η πορεία στη συνέχεια διέσχισε την οδό Ιάσονος και κατέληξε στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού όπου υπήρξε ολιγόλεπτη συζήτηση. Ο κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε πως αν εκλεγεί θα διαθέσει τα απαραίτητα χρήματα ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα στο “Π. Μαγουλάς” και η Νίκη να μην εξαρτάται από τις διαθέσεις οποιασδήποτε δημοτικής αρχής. Τις ίδιες δεσμεύσεις οι οπαδοί της βολιώτικης ομάδας πήραν και από τον συνδυασμό του κ. Κουρέτα.

Στη συνέχεια ειρηνικά διέλυσαν την μοτοπορεία αλλά ανανέωσαν το ραντεβού για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις