Κόντρα στην Κοζάνη και σε όλους τους άλλους…

Η Νίκη Βόλου υποχρεώνεται να παίξει σε γήπεδο εκτός Μαγνησίας το εντός έδρας παιχνίδι με την Κοζάνη, λαμβάνοντας από νωρίς το μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει. Το Πανθεσσαλικό έκλεισε λόγω …επισποράς και η Νεάπολη δεν δόθηκε γιατί υπήρχαν οφειλές 600€ οι οποίες όμως πληρώθηκαν πριν από 10 μέρες, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, κ. Βλιώρα αλλά δεν προλάβανε να ολοκληρωθούν τα τυπικά λόγω πλημμυρών!

Η Νίκη των πολλών απουσιών, που έγιναν ακόμη περισσότερες λόγω Διαμαντόπουλου, καλείται να κερδίσει την Κοζάνη στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας (15/10, 4 μ.μ.) ίσως στο πιο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όπως είπε και ο προπονητής της κ. Ελευθερόπουλος. Η Νίκη πρέπει να παίξει για τον κόσμο της που έδωσε δυναμικό παρών στον τεταρτιάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό και με την μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία έδειξε ότι μπορεί να βάλει τα στήθια του μπροστά ώστε να μην ξαναγίνει πρόσφυγας στην ίδια της την πόλη.

Μοράρ, Μιράντα, Πέττας, Στίκας βρίσκονται εκτός αποστολής ενώ οι Ριμπέιρο και Κρητικός δεν είναι σε κατάσταση να βγάλουν 90λεπτο, ειδικά μετά την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης κόντρα στον Λεβαδειακό και τον Διαμαντόπουλο… Ο Τζιώρας δοκίμασε στην προπόνηση και έδειξε ότι μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής με τον Δημήτρη Ελευθέροπουλο να αποφασίζει αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλης, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Να’α, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Κουτσιμπάνας, Κυριακίδης, Σκεντεράι, Λίταινας, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Κρητικός, Τζιώρας, Ριμπέιρο, Κάσσος, Βουκελάτος

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μελέτης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας. Βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Ζήρδας (Δράμας) και Βασιλεία Τσικλητάρη (Πιερίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας).

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις