Sold out η OPAP Arena για τον «τελικό» με την Ολλανδία!

Αδιανόητη είναι η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων για τη μεγάλη αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ολλανδία!

Όπως έκανε γνωστό με ενημέρωσή της η ΕΠΟ, η OPAP Arena αναμένεται να είναι sold out καθώς εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του κρίσιμου αγώνα κόντρα τους «οράνιε», το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εξασφάλιση του εισιτήριου για την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Η «γαλανόλευκη» μετά τους τρεις πόντους που πήρε κόντρα στην Ιρλανδία και παράλληλα με την ήττα των Ολλανδών από τη Γαλλία έχει φέρει στα… πόδια της την υπόθεση πρόκριση για τα γήπεδα της Γερμανίας και στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει τον 12ο παίκτη στο πλευρό της.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:
«Ανεπανάληπτη είναι η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα για μια ακόμη φορά, καθώς πριν από λίγο εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την Ολλανδία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους, η οποία θα αποτελέσει το θεμέλιο προκειμένου να επιτευχθεί το ευκταίο απέναντι στην Ολλανδία απόψε και η Εθνική μας Ομάδα να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις