Επιστολή παραίτησης του Γιώργου Βλιώρα από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου

Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Βλιώρα από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου:

“Αγαπητοί μου φίλοι.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δέχθηκα πρόταση από την διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ  να βοηθήσω την ομάδα από το πόστο του team – Manager και το έκανα με χαρά χωρίς να έχω καμία οικονομική απολαβή. Σε μια δύσκολη χρονιά με διοικητικές αναταραχές αλλά και οικονομικές δυσκολίες βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις και η χρονιά τελείωσε ομαλά με μια αξιοπρεπέστατη πορεία.

Φέτος η ομάδα αντιμετώπιζε ξανά τα ίδια διοικητικά και οικονομικά προβλήματα σε μεγαλύτερο βαθμό με ορατό τον κίνδυνο να μην κατέβει στο Πρωτάθλημα. Βρεθήκαμε τρεις άνθρωποι (Παν. Τσώλης, Βάϊος Σταυρόπουλος και εγώ) να τρέξουμε την ομάδα με μοναδικό κίνητρο την ανιδιοτελή προσφορά σ’ αυτήν.

Σ΄ αυτήν την προσπάθεια συστρατεύτηκε και ο coache Γκουγκουτούδης και όλοι μαζί τα καταφέραμε και αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ομάδα αξιοπρεπέστατη με μέλλον και όραμα και όλα της τα θέματα έως τώρα τακτοποιημένα.

Δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις και η απρεπής συμπεριφορά μερίδας οπαδών προς το πρόσωπό μου καθώς και η τοξική ατμόσφαιρα που υπάρχει δεν μου επιτρέπει να λειτουργήσω με τον τρόπο που θέλω, που είναι η αγάπη μου για το άθλημα.

Η ομάδα σύρθηκε σε μια πολιτική αντιπαλότητα που μόνο κακό της κάνει. Αφού λοιπόν εγώ είμαι το πρόβλημα αποχωρώ για να ησυχάσουν όλοι. Εξάλλου οι αρχές μου είναι δεδομένες και αδιαπραγμάτευτες στα 40 χρόνια ενασχόλησης μου με το μπάσκετ και δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω σε ένα κλίμα τοξικότητας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ανέφερα πριν αλλά και σε κάποιους που καλό είναι να μην αναφέρω τα ονόματά τους. Άφησα τελευταίο έναν άνθρωπο που είναι κεφάλαιο για την Μπασκετική Νίκη τον κ. Μπάμπη Τουτουτζόγλου για όλη τη βοήθεια και στήριξη.

Υ.Γ  Να λοιπόν η ευκαιρία για όλους αυτούς που λένε ότι ενδιαφέρονται για την ομάδα να το αποδείξουν. Θα περιμένω να δω την συνέχεια.

Εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις