Απάντησε ο Ρούσσης: Για ποιο πετυχημένο project μιλάει;

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, το μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνιής Νίκης, ο Σταύρος Ρούσσης απαντά σε όσα δήλωσε για την παραίτηση Βλιώρα και για το μπασκετικό τμήμα ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου σε παρέμβασή του στην εκπομπή CLASICO του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Οικογενειακές Νικιώτικες Ιστορίες!!!

Ως μέλος του ΔΣ της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου θα ήθελα να απαντήσω στο παραλήρημα του κου Τουτουτζόγλου σε ραδιοφωνική εκπομπή σε ότι αφορά το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Ως νέο μέλος του ΔΣ από το 2019 όπου όλο το ΔΣ προσβάλλεται ασύστολα έπρεπε να συλλέξω πληροφορίες για το τμήμα μπάσκετ πριν δημοσιεύσω τη θέση μου. Θα ήθελα κατ αρχάς να ρωτήσω το κο Τουτουτζόγλου πριν από 7 χρόνια που παρέλαβε «κομμένη γη» στο τμήμα από πού τη παρέλαβε και ποιος/οι ήταν υπεύθυνοι γι αυτό ??

Ακολούθησε όντως μία πορεία ανάκαμψης του τμήματος σε επίπεδο ακαδημιών και ανδρική ομάδα από το τοπικό. Μέσα σε 7 χρόνια η ανδρική ομάδα ήταν «ασανσερ κατηγοριών» από τοπικό , Γ’ Εθνική , Β’ Εθνική υποβιβασμός, σωτηρία στα μπαράζ και Β Εθνική με αναδιάρθρωση. Οι πληροφορίες μου λένε ότι αυτό όλο το εγχείρημα κόστισε κάποια εκατοντάδες ευρώ, εάν συμπεριλάβουμε και τα προηγούμενα χρόνια μιλάμε για χιλιάδες ευρώ που έδωσαν διάφοροι τόσα έως να είχαμε δικό μας κλειστό γυμναστήριο. Και ?? Μία από τα ίδια . Να δώσουμε πάλι κάποιες χιλιάδες ευρώ να σωθούμε. Αυτό είναι όραμα ? Νομίζω όχι . Η ακαδημία μέσα στα 7 χρόνια έβγαλε ένα παίκτη που έπαιξε τουλάχιστον Α2 ? Από ότι έμαθα. ΟΧΙ. Άρα για πιο πετυχημένο project μιλάει ?? Ας πάμε όμως στο διά ταύτα της συνέντευξης να ξεμπλέξουμε τα ήδη μπλεγμένα που αναφέρει.

1) Αναφέρεται στο πολιτικό . Δεν με νοιάζει τι ψηφίζει ο καθένας Με νοιάζει όμως το αλισβερίσι με το σημερινό Δήμο που κάνει ζημιά στο σύλλογο. Γιατί και εσύ είσαι στο σύλλογο. Δεν πρόκειται να βρούμε τιμολόγια της εταιρίας σου στο Δήμο όντως. Γιατί ο Δήμος δίνει εργολαβίες και ο εργολάβος επιλέγει τους προμηθευτές του. Εάν προτείνει «ο μεγάλος» δεν το ξέρω αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις δουλειές σου με εργολάβους του Δήμου. Πχ Δημοτικό θέατρο, πεζοδρόμηση, Αχίλλειο. Υπάρχουν φωτογραφίες στο προφίλ σου που δεν διαψεύδουν τη συνεργασία. Ως επαγγελματίας καλά έκανες αλλά θέλω να σου πω ότι πολλοί επαγγελματίες της Ν. Ιωνίας με δέλεαρ μεγάλου κέρδους στη Ν. Ιωνία το αρνήθηκαν. Έτσι για την ιστορία.

2) Ποιος επέλεγε το κο Βλιώρα. Όντως τον επέλεξε το ΔΣ γιατί θεωρήσαμε ότι είναι ο καλύτερος βολιώτης προπονητής μπάσκετ και ότι δεν έχει κανένα λόγο να χρησιμοποιήσει την ιδιότητα αυτή για τις επερχόμενες εκλογές. Δυστυχώς και για κείνον και για εμάς το θέμα της έδρας του ποδοσφαιρικοί τμήματος ήταν η αφορμή που «ράγισε» το γυαλί. Γιατί πρέπει να βλέπεις η Νίκη Βόλου ως οργανισμό και όχι μεμονωμένα

3) Κλέφτη εγώ δε σε είπα. Εάν υπάρχουν άτομα που το είπαν να τα κατονομάσεις.

4) Μεταξουργείο ΓΣ. Είπες ότι ο Τσάγγαρης θα δώσει 15.000 και εσύ θα «φέρεις» άλλες 15.000 αρκεί η ερασιτεχνική στο τραπέζι να φέρει 50.000. Και να διοικείς εσύ. Με σκεπτικό το 80.000 από συνήθεια μάλλον. Ασόβαρο εντελώς. Σε ότι αφορά την Α2 και τη wild card. Υπήρχε πρόταση από μέλος της ΓΣ γι αυτό. Ξέραμε ότι δεν υπάρχουν 30.000 για wild card. Αλλά επειδή ήμασταν σε διαβουλεύσεις με κάποιους κερδίσαμε χρόνο στις συζητήσεις. Παρόλα αυτά η απάντηση ήταν αρνητική και τα λεφτά να είχαμε.

5) Σε ότι αφορά τις μετακινήσεις όπου πάλι έχουμε ψέμα. Πέρσι όλες οι εκτός έδρας της ομάδας έγιναν με χορηγία. Υποχρέωση μας ήταν να πληρώνουμε να καύσιμα, διόδια και τον οδηγό. Φέτος όλα είναι χορηγία από την εταιρία Dolphins of Skiathos που είναι φίλος του Προέδρου. Μόνο η μετακίνηση στη Λειβαδιά δεν είναι εφικτή λόγω ότι τα λεωφορεία βρίσκονται ακόμα στη Σκιάθο λόγω σεζόν.

6) Ακόμα μία ανακρίβεια . Πόσα λεφτά έδωσε πέρσι η ερασιτεχνική από τα λεφτά της ΓΓΑ στο μπάσκετ. Η απόφαση του ΔΣ ήταν για 3.500 ευρώ αλλά με δικιά του πρωτοβουλία ο Πρόεδρος έδωσε πάνω από 5.000 ευρώ γεγονός που κατηγορήθηκε από το ΔΣ. Επίσης το μπάσκετ επί θητείας Τουτουτζόγλου άφησε υπόλοιπο 850 ευρώ από προηγούμενη χρήση στο ΔΗΠΕΘΕ που ανέλαβε επίσης η ερασιτεχνική.

7) Και επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι δίκαιος θα πω ΝΑΙ από το Δεκέμβριο και μετά έβαλες πλάτη οικονομική όταν έχει προκύψει στο τμήμα πραξικόπημα μίας εξασφαλισμένης χορηγίας.

Τώρα εκφράσεις όπως ποιος φοράει παντελόνια, ποιος είναι π@@στης ποιος δεν είναι , ποιος είναι Νικάρα και ποιος δεν είναι δεν μ αγγίζουν. Εγώ μπλέχτηκα στα διοικητικά της Νίκης να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου γιατί δεν έχω ανάγκη ούτε για δουλειά ούτε για αναγνωσιμότητα και δεν επιτρέπω σε κανένα να εκφράζεται για το πρόσωπο μου και για όλο το ΔΣ με αυτό τον τρόπο”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις