Μπράτσος: “Δεν έφτασε η ικανοποιητική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου αλλά προβληματισμένος για το ότι αυτή δεν έφτασε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του, δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Βόλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

“Αν χωρίσουμε το ματς σε δύο ημίχρονα, δεχθήκαμε ένα γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους που ήταν εκτός ροής του αγώνα γιατί φαινόταν αν μία ομάδα ήταν να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν εμείς. Είχαμε τις ευκαιρίες, είχαμε τις ορθολογικές επιθέσεις και δίχως λόγο δεχθήκαμε ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ηττηθήκαμε μ’ ένα γκολ, αν το πάρουμε ξεχωριστά, αλλά εκεί δεν αξίζαμε να πάρουμε και κάτι, βάσει της εικόνας του αγώνα και γιατί ο αντίπαλος αναπροσάρμοσε την τακτική του, έκλεισε τους χώρους και ήταν πιο δύσκολο για εμάς να βρούμε χώρους για να επιτεθούμε παρότι ήμασταν πιεστικοί”

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του αγώνα: “Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Μπορεί να υπάρχει μία ικανοποίηση για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αλλά όταν αυτό δεν φτάνει, αυτό πρέπει να μας ανησυχεί”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις