Ελευθερόπουλος: «Χαρούμενος γιατί βγάλαμε αντίδραση»

Στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου σε αντίθεση με το ματς της Καρδίτσας με την Κοζάνη, στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Πολύκαστρο. Ο τεχνικός της Νίκης αναφέρθηκε επίσης στον Βλαντ Μοράρ που έκανε ντεμπούτο με τα κυανόλευκα και τόνισε πως όπου και αν παίξει η ομάδα με τον Καμπανιακό θα πρέπει να είναι αυτή που πρέπει για να κερδίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Το μόνο θέμα που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες και που είχα συζητήσει με τα παιδιά είναι  ότι αγωνιστικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, για μένα το αντίθετο. Η ομάδα είχε παίξει ένα καλό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό κι έγινε ότι έγινε, μην αναφερθούμε πάλι, και χάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Με την Κοζάνη δύσκολα μπορείς να βρεις τέτοιο ημίχρονο στη Super League 2 και βρέθηκε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου να δέχεσαι ένα απίστευτο γκολ. Δεν αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την Κοζάνη, απίστευτα επηρεασμένοι, χάσαμε το παιχνίδι μας, ήμασταν νεκροί ψυχολογικά και δεν βγάλαμε την αντίδραση που μας αρμόζει για την ομάδα που είμαστε και τον σύλλογο που εκπροσωπούμε.

Επικεντρώθηκα μόνο σ’ αυτό το κομμάτι, στα παιδιά αυτό είπα. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που είναι έξω από τον οργανισμό να έχουν ούτε την καθαρή ματιά, ούτε την υπομονή να δουν κυρίως την αλήθεια. Οπότε θεωρώ πως υπήρχε μία διαστρεβλωμένη εικόνα για το τι συνέβη με την Κοζάνη. Δεν λέω ότι ήταν τα πράγματα όμορφα, λέω ότι θα ήταν καλό να καταγραφεί η πραγματικότητα που ήταν ότι είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και δεν αντιδράσαμε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Οπότε όλη την εβδομάδα, έμεινα σ’ αυτό στα παιδιά και είπαμε με την ομάδα και την ποιότητα που έχουμε, ότι και αν συμβαίνει δεν δικαιούμαστε να μην βγάζουμε αντίδραση.

Και μ’ έναν πολύ παράδοξο τρόπο, στο 2ο λεπτό φάγαμε ένα γκολ από φάση που συμβαίνει σπάνια, οπότε εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είμαι χαρούμενος γιατί τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση, δεν χάσαμε καθόλου το παιχνίδι μας, τη συγκέντρωσή μας και 90 λεπτά κυριαρχήσαμε»

Για τα αμυντικά προβλήματα που εμφάνισε η ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια η αμυντική συμπεριφορά των παιδιών ήταν εξαιρετική και δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε καθόλου. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στην αμυντική γραμμή αυτό που συνηθίζουμε αλλά ήμασταν πολύ πιο ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί στο επιθετικό. Αρχίζει και παίρνει ρυθμό η ομάδα, ήταν το τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, είναι μακρύς ο δρόμος, κρατάμε τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Καμπανιακό που σαφέστατα θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για την έδρα του αγώνα με τον Καμπανιακό: «Δεν γνωρίζουμε που θα γίνει αλλά δεν πρέπει να μείνουμε άλλο σ’ αυτό. Όπου και να πάμε θα πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Ασχολούμαστε μ’ αυτά που μπορούμε να επηρεάσουμε εμείς ως ποδοσφαιρικό τμήμα»

Για τον Μοράρ και το επίπεδο που βρίσκεται: «Ο Μοράρ έχει απίστευτη ποιότητα όμως είναι ακόμη πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Ο μόνος λόγος που ήρθε ήταν αν μας ευνοούσε το αποτέλεσμα να πάρει δέκα λεπτά συμμετοχής, όπως και πήρε. Έχουμε υπομονή, τον περιμένουμε και ξέρουμε ότι θα μας δώσει πολύ μεγάλη βοήθεια, όπως και ο Χρήστος ανταποκρίθηκε σήμερα με την επιστροφή του»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις