Έστειλε στον Ινφαντίνο τις συνομιλίες του Σάββα Θεοδωρίδη ο Κοντονής

Ενήμερος και ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο είναι για τους διαλόγους του Σάββα Θεοδωρίδη τους οποίους αποκάλυψε χθες η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Βασίλης Βέργης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής έχει ενημερώσει τον επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και τους διαλόγους που έγιναν γνωστοί χθες και το συγκεκριμένο μέρος «περί ταγμένου στην ΚΕΔ».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτοί οι διάλογοι που έχουν γίνει γνωστοί στον Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο κ.Κοντονής στείλει το περιεχόμενο και εκείνης της συνομιλίας στην οποία ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης μιλά με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη στην οποία του μεταφέρει ότι έχει την σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει την ηγεσία της ΚΕΔ.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο –με τη σειρά του- έχει «δώσει» την υπόθεση στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και με τον ισχυρό άνδρα της ΟΥΕΦΑ Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Μάλιστα, κάπως έχει εξηγείται και το γεγονός ότι ο κ.Κουτσοκούμνης το πρώτο πράγμα που θέλησε να μάθει από τους ανθρώπους της ΕΠΟ όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν αν ο κ. Σωμαρακάκης παραμένει στην ΚΕΔ μετά απ΄όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις