Τσιώλης: «Διπλή η τιμωρία για τον Ηρακλή»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης, μίλησε για τα απανωτά προβλήματα τα οποία καλείται να ξεπεράσει η ομάδα, με το Καυτατζόγλειο να επανέρχεται τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο. Παράλληλα, σχολίασε και τις συζητήσεις που είχε η διοίκηση με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης είχα κάποιες ευρωπαϊκές εμπειρίες. Αν γινόταν να τα  αλλάξω όλα και να παίζω μόνο εκεί, θα το έκανα», είπε αρχικά ερωτηθείς στο αν του λείπουν οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις από τη προπονητική του καριέρα.

Αναφορικά με τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στη διοίκηση του Ηρακλή και τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη: «Δεν έχει αποφασισθεί απολύτως τίποτα. Έγινε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, αυτό μου είπε η διοίκηση για να πω και στα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μου. Γιατί και αυτοί είναι επαγγελματίες και ανησυχούν για το μέλλον τους. Ο Ηρακλής είναι σαν την Λερναία Ύδρα. 

Σε κάθε περίπτωση, με τον Μονεμβασιώτη έγινε μια συζήτηση για μελλοντικά. Αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε ούτε πρόταση είτε τίποτα. Με διαβεβαίωσε ότι συνεχίζουμε όπως είχαμε. Θα βάλει ακόμη 80.000 η διοίκηση μέχρι το τέλος του μήνα. 

Πάντως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι τακτοποιημένοι σε αυτά που τους αναλογούν. Ο άνθρωπος κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουν να κρατήσουν τον Ηρακλή εκεί που πρέπει. Καταβάλει από τη τσέπη του, προσπαθεί με νύχια και με δόντια και μάλιστα εις βάρος της οικογένειάς του για να συντηρήσει την ομάδα. 

Με αυτή τη προσπάθεια μου έχει γίνει ως τώρα, μου ήταν αδύνατον να αφήσω την ομάδα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Δεν ήθελα να πηδήξω από το καράβι, έχω πολύ καλή επικοινωνία με την διοίκηση και πήρα πολύ αγάπη. 

Για τα προβλήματα στο Καυτατζόγλειο«Ξαφνικά βγαίνει μια απόφαση για το μεγαλύτερο γήπεδο, ότι δεν μπορεί να συντηρήσει ούτε 1000-2000 άτομα, οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα. Ένα γήπεδο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να το παλέψουμε αν και το Καυτατζόγλειο έχει πολλά έξοδα. Πρέπει εμείς να διαθέτουμε 6-7 χιλιάδες σε κάθε παιχνίδι, πολύ μεγάλο ποσό. Η τιμωρία είναι διπλή για τον Ηρακλή».

Τέλος, για τον Άρη είπε χαρακτηριστικά πως: «Ο Άρης έχει παίκτες μου μπορούν να στηρίζουν την ομάδα. Δούλεψαν πολύ και στη διακοπή. Σημαίνει πολλά που νίκησε τον Πανσερραϊκό, γιατί θα είχε μεγάλο θέμα εσωστρέφειας. Χρειάζεται όμως και νίκη σε ένα μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι για να έρθει η ηρεμία στην ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις