Μπράτσος: “Ανταπεξήλθαμε στην πίεση του αγώνα”

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές που ανταπεξήλθαν στην πίεση του αγώνα, δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος μετά τη λήξη του αγώνα με την Κηφισιά όπου ο Βόλος πέτυχε την πρώτη του νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Βόλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

“Κατ’ αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Βόλου γιατί κατάφεραν και ανταπεξήλθαν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Και στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο όμως κάποιες συνθήκες μας έφεραν σε παθητική κατάσταση. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι γι’ αυτά τα παιδιά όταν ακούνε αυτή την κριτική, ασκείται αυτή η πίεση της βαθμολογίας και του περίγυρου.

Είμαι πολύ περήφανος για την αυτοπεποίθηση που δείξανε γιατί μπήκανε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίσανε με τον ίδιο τρόπο. Αυτός ο τρόπος είναι που έχει αυτή η ομάδα και πρέπει να χτίζουμε πάνω σ’ αυτόν”

Για τα λάθη που γίνονται και η ομάδα δέχεται τέρματα: “Το λάθος είναι στοιχείο του ποδοσφαίρου. Λάθη γίνονται και ο αντίπαλος έκανε λάθη. Κι εμείς κάναμε λάθη όμως θα πρέπει να βρούμε αυτή τη συνοχή ώστε να μην τα πληρώνουμε. Χάσαμε ευκαιρία να σκοράρουμε σε επίθεση με υπεραριθμία και δεχθήκαμε γκολ στο τρανζίσιον. Αυτό πρέπει να μας κάνει πιο κυνικούς και ώριμους. Αυτό έρχεται στα καινούργια παιδιά που είναι στην ομάδα μέσα από τα παιχνίδια και από ώρες ποδοσφαιρικές”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις