Ο Ολυμπιακός Βόλου 3-1 τον Θησέα σε επεισοδιακό ματς που έληξε στο 113′

Σ’ ένα επεισοδιακό ματς που έληξε στο 113′ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-1 του Θησέα, πετυχαίνοντας την 5η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αλλά στην ουσία γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαλίτσιου και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σέττο στο 34′. Ο Θησέας με τον Πρίφτη στο 35′ μείωσε σε 2-1 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Στο 76′ υπήρξε ένταση πίσω από τον πάγκο των γηπεδούχων που γρήγορα πήρε έκταση υποχρεώνοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης σε προσωρινή διακοπή που κράτησε περίπου 15 λεπτά. Στην επανέναρξη του αγώνα ο Μπλατσέρης πέτυχε και τρίτο τέρμα για τον Ολυμπιακό “σφραγίζοντας” τη νίκη και το τρίποντο για την ομάδα του.

Το ματς

Στο 7ο λεπτό ο Θησέας «άγγιξε» το 1-0 όταν σε κόρνερ που εκτελέστηκε από τον Οικονόμου, ο Ιακωβίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Φλίγκου.

Στο 15’ ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε τα δοκάρια όταν σε σέντρα του Σέττου από τα δεξιά ο Τασιούλης με το στήθος έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κουτσιρίμπα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κυρίτσης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Κουτσιρίμπα σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.

Στο 22’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε σουτ του Σέττου που σταμάτησε στο χέρι του Ιακωβίδη. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες η απόφαση του κ. Λεωνίδα δεν άλλαξε, με τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο να εκτελεί εύστοχα από τα έντεκα μέτρα και να βάζει μπροστά στο σκορ του ερυθρόλευκους.

Στο 34’ ο Σκοπελίτης βρήκε αμαρκάριστο τον Σέττο μέσα στην περιοχή, αυτός γύρισε το σώμα του και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουτσιρίμπα.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου ο Θησέας κατάφερε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 35’ ο Οικονόμου γέμισε με φάουλ στην περιοχή, στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε αμαρκάριστος ο Πρίφτης που με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο κύλησε με πολλά νεύρα και χωρίς ρυθμό μέχρι το φινάλε με τους ερυθρόλευκους να κρατάνε σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Νευρικότητα και δυνατές μονομαχίες επικράτησαν στο πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Στο 56′ ο Θησέας απείλησε με ισοφάριση. Ο Βουρδάκης γέμισε από αριστερά, με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Καραμανλή να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Φλίγκου.

Σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο 63′ ο Σκοπελίτης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κουτσιρίμπα από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76′ η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετράκου “έγλυψε” το οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει άουτ.

Αμέσως μετά ο κ. Λεωνίδας διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι γιατί υπήρξε μεγάλη ένταση πίσω από τον πάγκο του Θησέα. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο ζεστοί στην επανεκκίνηση του αγώνα και πίεσαν για τρίτο τέρμα.

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός Βόλου σφράγισε τη νίκη του με πρωταγωνιστή τον Μπλατσέρη, ο οποίος με προσποίηση απέφυγε τον αντίπαλό του και με το δεξί έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στην αριστερή γωνία της εστίας του Κουτσιρίμπα.

Στα υπόλοιπα λεπτά των καθυστερήσεων ο Θησέας δεν κατάφερε να απειλήσει με τον Ολυμπιακό να κρατά τη νίκη μέχρι το τέλος κάνοντας

Θησέας: Κουτσιρίμπας, Δημητριάδης, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Πρίφτης, Καραμανλής (65’ Λαζεκίδης), Λίτσος (97’ Σιώμος), Βλάχος, Οικονόμου, Βουρδάκης (57’ Ζέρβας)

Ολυμπιακός Βόλου: Φλίγκος, Κακάμης, Σκοπελίτης (96’ Παπαδήμος), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Τασιούλης (46’ Μπλατσέρης), Κυρίτσης, Αναστασίου (69’ Τζέκα), Πετράκος, Σέττος (72’ Κατσαγεωργίου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις